H&M op internetlancering!

Vandaag ben ik heel blij om samen te werken met H&M voor de officiële introductie van hun e-commerce-site in de Verenigde Staten! Ik zal eerlijk zijn, toen H&M me eerst weken terug benaderde over de samenwerking, was ik niet erg bekend met hun merchandise en wist niet of ze veel op kantoor klaar waren. Ik publiceer niets dat ik niet echt onderschrijf, dus ik moest een beetje beenwerk doen om ervoor te zorgen dat dit de beste past …

Na ongeveer 30 seconden in hun enorme Fifth Avenue -winkel dat ik er vrij zeker van ben dat het specificeren van Rhode Island in vorm zou kunnen zijn, waren mijn armen overbelast met fantastische stukken en ik had nauwelijks het oppervlak bekrast. In feite was ik zo beschamend overijverig bij de ingang dat producten voortdurend uit mijn armen vielen terwijl ik als een vreemd competitieve vijfjarige rond de vloeren racete op een paaseierenjacht.

Na het observeren van deze extreme onhandigheid, legde een bediende ten slotte alle grote koopbakken uit die ze psychos -shoppers zoals ik bieden die op zeer duidelijke plaatsen door de winkel worden geplant. Natuurlijk werd deze suggestie alleen bekendgemaakt nadat ik per ongeluk een hele stapel sweatshirts had omgeslagen met een malafide hanger die uit mijn overvolle armen uitsteekt. Goed gedaan, Mary.

Ondanks dit betreurenswaardige (hoewel niet ongewoon) niveau van zelf toegebrachte vernedering in mijn regionale H & M-winkel, werd ik officieel bekeerd. Blijkt, H&M is een beetje … all-round geweldig.

In het licht van dit debacle ben ik vooral blij om de langverwachte aankomst van hun Amerikaanse koopsite te onthullen. Ik ben redelijk specifiek dat het personeel in mijn regionale H & M -winkel ervan wordt overtuigd dat ik rabiës heb of een soort belangrijke neurologische aandoening de waarheid heeft gegeven dat ik certificeerbaar gek heeft gedragen en vrijwel schuimde aan de mond bij de ontdekking van hun fantastische kledingstukken tegen stom lage prijzen. Onnodig te zeggen dat ik behoorlijk gepompt ben over het vooruitzicht om het grootste deel van mijn H&M te kopen vanuit het comfort van mijn leefruimte voor de nabije toekomst, terwijl ik probeer (her) deel te nemen aan het Beveiligingsprogramma …

Jacket: H&M C/O; Rok: H&M C/O; TOP: H&M C/O; Armbanden: H&M C/O; Ringen: H&M C/O; Oorbellen: H&M C/O; Flower Pin: H & M C/O; Schoenen: H&M C/O; Ketting: Leslie Danzis (vergelijkbaar hier ook zoals deze van H&M); Pools: Essie (Bangle Jangle); Zonnebril: Prada

H&M’s 50 specificeert van modewedstrijd – ga hierop in:

Ter ere van de e-commerce lancering, ben ik ook verheugd om H&M’s 50 aan te kondigen aan de modewedstrijd die vandaag begint. Hoewel ik momenteel online in New York City ben, ben ik een gelukkige inwoner van de uitstekende specificatie van Wisconsin (voeg hier slechte kaasgerelateerde grap toe), en ben ik buitengewoon opgewonden om te zijn gevraagd om de H & M-stijl ambassadeur te zijn voor mijn fantastische Huisstaat.

Ongeacht de staat die u thuis belt, begint de landelijke wedstrijd vandaag en gaat voor drie weken. Hier is precies hoe u me kunt meedoen:

(1) Dien een foto van jezelf in op Instagram met behulp van een H&M look en label deze met #HMShoponLinexx, waarbij de XX betekent dat je huis opgeeft (d.w.z. ik zal de mijne taggen met #HMShoponLinewi voor Wisconsin).

(2) Zorg ervoor dat u naast uw Instagrams de Microsite ziet, doorzoekt u in de galerij met vermeldingen, “Like” uw voorkeurslooks en indicatie voor H&M Fashion News om een ​​special op de internetdiscountvoet van H&M te krijgen!

De Instagram -inzendingen zullen de 50 -specificaties van H&M bevolken van mode -microsite waar bezoekers van de site hun voorkeurslooks “leuk” zullen hebben. Na een inzendingsperiode van drie weken, zal H&M, samen met een professioneel panel van stijlblogschrijver juryleden, vijf finalisten kiezen die elk een cadeaubon van $ 250 ontvangen. Naast deze finalisten wint de hoofdprijskampioen een reis naar NYC en een kopende spree van $ 1.000 bij H&M!

Oké, je hebt de informatie nu, dus ga er achteraan …

Bekijk nog veel meer van het stijlvolle werkstation op …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post