Kleuren die moeten worden gedragen door Pale Skin Girls

met kleuren die een aanvulling zijn op je natuurlijke huidskleur, maakt je er veel sensationeeler uit en verhoogt het vertrouwen. Vooral als je een meisje met een bleke huidprints bent, is het dragen van kleding die je huidtint flatteren erg cruciaal omdat je er niet uit wilt zien of ziek.
Het kiezen van de ideale schaduw die bij je huidskleur past, is net zo cruciaal als de stijl en de pasvorm van een jurk. Sommige outfits met exact hetzelfde ontwerp zien er aanzienlijk beter uit in de ene kleur dan de andere.
Er is absoluut geen reden om je zorgen te maken als je een van de bleke huidmeisjes bent, want weg zijn de dagen dat iedereen een gebruinde huid wilde, bleke huid is nu helemaal in de woede! Je kunt deze look prachtig rocken, net als veel beroemdheden zoals Taylor Swift, Amanda Seyfried, Emma Stone, Amy Adams, Anna Kendrick en Emma Watson, het kiezen van de ideale kleuren is alles wat nodig is.
[Lees ook: feiten over make -upgrafiek voor kleurenwiel uitgelegd]
Kledingkleuren voor een bleke huid
Eerst wat u moet doen, is de ondertoon van uw huid identificeren- of het nu warm of koel is afgezwakt en u kunt dit achterhalen door de kleur van uw aderen te controleren. Als het er groenachtig uitziet, heb je een warme ondertoon en als het veel blauwachtiger is in tint, dan heb je een coole ondertoon.

Zodra je alles hebt bedacht, volg je deze gids gewoon voor Deens Voetbalelftal Thuisshirt de beste kleurencombinatie volgens je huidskleur.
Koele afgestemde bleke huid
Veel van de vrouwen met een eerlijke huid met een koele ondertoon hebben ook blauwe of groene ogen en asgrijs tot donker haar.

Naakttinten
Als algemeen beleid moet u voorkomen dat u witte of naaktkleurige tops of truien draagt, omdat ze er saai uitzien. Je hebt iets nodig dat contrasteert met je huidskleur en niet iets dat je wegspoelt. Dus blijf uit de buurt van al dergelijke kleuren die kunnen opgaan in je huid.
Blauw
Om de ogen te markeren, zal het dragen van een kleur als saffierblauw en kobalt briljant werken en ze absoluut laten knallen. Jessica Chastain ziet er verrukkelijk uit in deze saffierblauwe jurk.
Kate Middleton is veel gelegenheden weg voor blauw en ze rockt het!
Hoewel het dragen van beige en andere naaktkleuren geen goed idee is voor kleding, zijn naaktpompen een klassieker en ze zien er tegelijkertijd erg verfijnd en chic uit!

Coole pastel tinten
De meeste pastelkleurige tinten vullen de coole toonde bleke huid heel goed aan, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat je er mis mee zult gaan. Ze zien er ook erg verfijnd en vrouwelijk uit.
[SC: Mediad]

Emma Stone ziet er charmant uit in deze pastelkleurige groene jurk.
Blush roze is misschien de enige bijna naaktkleur die een aanvulling vormt op een bleke huid, maar alleen voor koele ondertoon. Neem een signaal van Anne Hathaway.

Kleuren die moeten worden vermeden als u een schoonheid met een eerlijke huid bent: zeer lichte tinten, neonkleuren, metalen zilver, naaktkleuren die mengen met uw huidskleur.
Warm getinte bleke huid
Vrouwen met een dergelijke huid hebben de neiging om een kleine tint sinaasappel of geel in hun huid te hebben en hebben normaal gesproken bruine of hazel ogen met aardbeienblonde tot bruin haar.
Warme pastelkleuren
Net zoals coole pastelkleuren er prachtig uitzien op mensen met een coole ondertoon, zullen warme pastelkleuren er geweldig uitzien. Peach is de beste kleur voor een veerkrachtige look.

Bleek geel
Dames met een zeer eerlijke huid zien er absoluut verbluffend uit in lichtgeel. Het kiest perfect voor de warme ondertoon om een gezonde, natuurlijke gloed te Gamba Osaka Thuisshirt geven.

Bordeaux, donkerpaars
Bourgondiƫ is een zeer sexy kleur en het werkt geweldig als je drama aan je look wilt toevoegen. In tegenstelling tot je bleke huid ziet Bourgondiƫ er prachtig uit! Keira Knightly ziet er adembenemend mooi uit in deze bordeauxrode jurk.

Olijf
Een van de beste kledingkleuren voor bleke huid is olijfgroen. Het ziet er voortreffelijk uit op een bleke huid, zelfs veel meer dan Liverpool FC Thuisshirt smaragdgroen!

Subtiel rood
Rood zal overeenkomen met de natuurlijke warmte van je huidskleur en een ongelooflijke gloed geven. Subtiele rode en perzikachtige kleuren maken je er prachtig uit.

Zooey Deschanel ziet er erg sexy en sensationeel uit in deze rode tint, het maakt haar huid er etherisch uit.
Porseleinen huid ziet er onberispelijk uit en is zeer wenselijk. Het dragen van de ideale kledingcombinaties van kleding is als kers op de taart; Het verbetert je aantrekkingskracht en maakt je er nog een stuk fantastischer uit! Dus, neem een signaal van deze beroemdheden, omarm je natuurlijke uitstraling en je zult elegantie uitstoten.
Afbeeldingen Bron: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post