Gestreepte nietjes

gestreepte nietjes

Voor mijn eigen gestreepte ensemble gebruik ik een haakstreep die is ingesteld door La Ligne, een go-to-merk voor uw jaar-ronde streepbehoeften. Ik hou van een streepmoment met lange mouwen, omdat het geschikt is voor de herfst, maar de haakstijl biedt het een klassieke, late-zomerstrandvibe. Ik heb de kleding gekoppeld met een geknoopte glijbaan met een hiel van een gloed, in een rijke karamelkleur om te garanderen dat de algemene look niet zo goed is.
De oude nautische tropen omliggende strepen zijn verre mogelijk vluchtig. (LOL, Fleet.) Strepen hebben zoveel meer om ons te bieden dan alleen het moment af en toe een scheeps-to-shore-moment. Bekijk texturen, kleuren, evenals genres op Nordstrom en laat tijdloze strepen een leidende functie spelen in uw overgangsstijl, evenals alle andere.

La Lignecrochet Stitch Brei Rok

La lignecrochet streep crewneck trui

Mercedes Castillobianca Sandal

Nordstrom is een go-to-bestemming voor gestreepte stijl van in wezen onbeperkte variëteit, evenals ik heb mijn favorieten hieronder afgerond voor je perusal. Probeer een grote kraagknop voor de late zomerwerkzaamheden eruit (hou je niet gewoon een geweldige kraag boven de zoom?), of Koppel het met je gewenste mid-lengte rok voor weekendplannen. Als alternatief, (of bovendien?) Houd een mooi sweatshirt bij de hand voor de extreem zeer eerste zonsondergangkoude koude rillingen van het seizoen. (Je wilt een goede rechte been Jean om het te kiezen, eveneens aangeboden bij Nordstrom, natuurlijk.) Misschien heeft je Tee Shirts-collectie een opknapbeurt nodig op dit punt in het jaar? Ik zou beginnen met dit grote T-shirt en nadenken over het koppelen met een chique blazer! Deze aanbieding is echter nauwelijks uitputtend, maar je kunt volledig verloren raken in opties, inspiratie, evenals must-haves op Nordstrom. Dat is trouwens een uitstekend gebruik van een middag. veel meer van mijn favoriete strepen hieronder!

La Lignecrochet Stitch Brei Rok

La lignecrochet streep crewneck trui

Meer gestreepte favorieten

Dank aan Nordstrom, evenals winkelstijl voor partnering op dit bericht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

MeloenMeloen

Fotografie door Lydia Hudgens Rok: Elizabeth en James (ook hier; geobsedeerd door de coördinerende top hier; kledingversie hier; soortgelijke rokken hier & hier) | Blazer: Rag & Bone (ook vergelijkbaar