Tropische statement blazer + het haaraccessoire dat je nodig hebt voor de lente!

Vrijdag opgetogen! Het leek Apropos om de week te eindigen met deze tropische blazer terwijl we ons voorbereiden om morgen te vertrekken voor zonnig weer. Na verschillende seizoenen waar neutrale paletten de beste te gaan waren, staan ​​gewaagde kleuren en prints centraal voor de lente en zomer, en deze bloemenverklaring speelt Blazer in die trends. Het komt ook in deze kleur, en voor een veel kosteneffectiever alternatief, ik ben dol op deze, deze en veel meer hieronder!

<< >

Ik moet zeggen dat ik behoorlijk opgewonden ben dat hoofdbanden nu een comeback ideaal maken. Ik kreeg afgelopen zomer deze gouden dubbelbandige hoofdband en begon hem nooit echt te dragen tot de afgelopen maand of twee. Gelukkig is het nog om hier te kopen, en gezien het feit dat ik het als een gek heb gedragen, probeer ik mijn verzameling ook met deze aantrekkingskracht te laten groeien.

<< >

Volgende week deel ik hier iets spannends hier op Memorandum, dus kom maandag halverwege de ochtend terug! Heb ondertussen een geweldig weekend!

Floral Blazer: Phillip Lim (ook hier en vind het geweldig in deze kleur) | Hoofdband: mevrouw President & Co. | Silk Camisole: Cami NYC (vergelijkbaar hier) | Broek: theorie (vergelijkbaar hier) | Pumps: Saint Laurent (vergelijkbaar hier) | Zonnebril: elektrische brillen | Tas: Saint Laurent | Oorbellen: Juliet & Co. (vergelijkbaar hier)

<< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post