Waarschuwing van Surgeon-generaal

Dit is verschrikkelijk, vreselijk weefsel. Serieus, het is gewoon fout. Meestal ben ik een kenner van het verkeerde (herinner me eraan om mijn favoriete Bologna-en-baby-spinazie te maken op hele tarwe sandwich voor je), maar dit is slechts een stap te ver. Ik kan niet bedenken aan een gezond gebruik voor deze stof. (Of een kwade die de moeite waard zou zijn.) Exclusief-merk sigarettenmeisje-outfit? Onoprecht “Ik weet dat je kunt stoppen met” Quilt Project? Reuphuld je Donk?

Allison stuurde me deze link, zodat ze niet alleen in haar eBay-verbazing hoeft te zijn. (Dat herinnert me eraan: deed er niet een geweldige “rare dingen op eBay” -blog?) Op dit moment is er slechts één bieder en de verkoper schat dat er minstens tien, en misschien dertig, werven van deze stof. Dus ik weet zeker dat je iets uit kunt werken, maar dat zou je niet moeten doen. Alsjeblieft. Het maken van iets uit deze weefsel zal zeker gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en is aangetoond dat zij kanker in laboratoriumdieren veroorzaakt.

Zeg niet dat ik je niet waarschuwde.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Moths in het Pocketbook [Let op: Long Entry] 2 juli 2007
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Angst voor de angst voor failuremay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post