More Vogue 8728

De scherpe-eyed onder u heeft mogelijk opgemerkt dat ik een nieuwe toga had op die foto met Justice O’Connor. Ik deed! Het is deze:

Ik ben op dit moment behoorlijk geconsumeerd met Vogue 8728. Voor één ding is het uitzonderlijk comfortabel om te dragen. De verzamelaars in het lijfje, evenals CAP-hulzen in de schouders in de schouders – ik voel me nooit alsof ze net zo goed worden bereikt als een greep van iets zal resulteren in een enorme “rriiiiiiippp”. De skelte is eenvoudig om te dragen, ook (vooral zoals ik heb – zoals mijn niet-toegevoegde ginorme zakken).

Hier is een beter zicht op het lijfje:

Ik begrijp een van jullie charmante bezoekers gaf me de heads-up op deze stof, waarschijnlijk twee jaar geleden. (Ik heb het op eBay gekregen, Cue Odd Al.) Was het? Zeg dank aan jou! (Neem credit score in de opmerkingen!)

Zijaanzicht:

Achteraanzicht:

Dus ja ik heb er een paar veel meer van deze recent gemaakt. Het is mijn nieuwe go-to. Geniet van hen al deze week …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Schapenvlees, lam, etc.august 16, 2011 in “verjaardagen”
Vogue 8728: True Lovejuly 27, 2011in “Erin_sewing”
Raad eens? nog veel meer 8728! 26 oktober, 2011 in “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Shades of GrayShades of Gray

Rok: Mango (oud maar vergelijkbaar hier) | Sweater: Banana Republic (oud maar vergelijkbaar hier en hier) | Belt: Ralph Lauren (vergelijkbaar hier) | Schoenen: Ralph Lauren | Sieraden: (oud maar