Fashion Week Memo: Take One

Jurk/jas: BCBG | Leggings: kleur (ook hier en hier vergelijkbaar) | Turtleneck: Majestic | Boots: Stuart Weitzman | Handschoenen: instructeur (oud maar vergelijkbaar hier) | Tas: Sophie Hulme (ook hier) | Oorbellen: Baubbar

<< >

[theFeedProducts Style = ’Four’]

Voor een tijdelijke stap buiten mijn typische werkkledingopstelling, dacht ik dat ik een paar looks zou delen van de New York Fashion Week. Vandaag deel ik het ensemble dat ik afgelopen donderdagochtend naar de BCBG -show droeg. Dit witte en zwarte franje stuk is eigenlijk een jurk, maar ik droeg het veel meer als een jas met een zwart coltrui (plus een paar andere verborgen lagen met koud weer omdat ik geen masochist ben) en leggings. De leggings kunnen gemakkelijk worden vervangen door een kokerrok of zwarte broek als je het in een formele professionele setting wilde sporten. Persoonlijk zou ik graag dat Olivia Pope deze jurk zou laten gebeuren. Ik heb het gevoel dat ze iemand mondeling zou kunnen aanvallen en vervolgens een fantastische one-liner met een kleine slagactie aan het gezicht zou kunnen onderbreken. Alleen een gedachte.

Volg @maryorton op Instagram!

Vierenachtig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post