Er is vandaag geen St. Patrick’s Day-town.

Het maakt me niet uit of dit groen is. Ik doe niet St. Patrick’s Day. Wanneer uw naam erin is, accepteert of verhindert u deze heilige dag, evenals wanneer uw naam erin is en ook niet drinkt? Voorkom is de allerbeste evenals de wijste keuze. Ik draag niet groen, ik reageer niet op telefoongesprekken van “Go Bragh”, evenals als je me kust, want ik ben “Iers,” zal ik je waarschijnlijk in de lies knie. Gewoon een vriendschap waarschuwing.

Hoe dan ook, voldoende van wat niet is. Wat is? Een Midriff-band, dat is wat. Hoewel ik bedoel, is dit echt veel meer een Empire-lijn. Het is moeilijk om eruit te staan, maar klik op de foto om naar de eBay-veiling te gaan, omdat de verkoper eveneens de achterkant van de envelop heeft gescand (ik hou van mensen die dat doen) en je kunt de regels zo veel beter zien. Het heeft vier dagen om te rennen (en op dit schrijven, slechts één bod). B34.

Het is door Simonetta van Italië; Ik heb een aantal van haar latere patronen, maar niemand steekt me echt aan. Ik zou geïnteresseerd zijn om veel meer te ontdekken over haar … voor vintage, deze jurk ziet er echt eigentijds tegen me uit (niet zozeer de Kaap, uiteraard).

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
Waar te tekenen de Linejune 16, 2009 met 63 reacties
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post