Geweldige jurken in literatuur (een occasionele serie)

Hoewel haar jurk, haar Coiffure, en alle voorbereidingen voor de bal, hadden Kitty Geweldige problemen en overweging, op dit moment liep ze de balzaal in haar geavanceerde tule-jurk in de balzaal in haar geavanceerde tule-jurk Een roze slip zo gemakkelijk en eenvoudig als hoewel alle rozetten en kant, alle minuten details van haar kleding, hadden haar of haar gezin geen moment van de aandacht gekost, alsof ze in die tule en kant was geboren, met haar haar gedaan hoog op haar hoofd, en een roos en twee bladeren op de bovenkant ervan.

(van Anna Karenina)

Dit is tot nu toe een van mijn favoriete passages in het boek. (Ik heb de Oprah-editie niet aan het lezen; ik ben het aan het lezen in discrete brokken van Daily Lit, wat is een ongelooflijke zegen aan de mensheid: krijg boeken via je e-mail en lijken op je bent!)

… alsof ze in die tule en kant was geboren: dit is voor mij de optimale kleding. Jouw kleding, ongeacht welke problemen u van tevoren met hen hebt gehaald, moet in het moment van dragen als natuurlijk voor u verschijnen als uw verjaardagspak. Ze moeten deel uitmaken van jou, niet iets geslagen als een bijzaak. In feite, wat je draagt, moet er zoveel op je lijken, als iemand anders het opzet, het eruit ziet als een kostuum.

Natuurlijk ben ik op dit punt een beetje verder in het boek en ik besef dat ze perfect gekleed zijn, help niet echt Kitty bij die bal. Dus ik zeg niet dat als je erin slaagt om je binnenin en je buiten perfect te integreren dat je een gecharmeerd leven zult leiden; Ik zeg alleen dat je niet zult trekken en ongemakkelijk in en veel te bewust van je kleding. en elk klein beetje helpt.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De juranuary 21, 2009
Geweldige jurken van middelmatige literatuur, meta-discussionaugust 8, 2008with 48 opmerkingen
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post