Een evaluatie van op de internetkleuranalyseservices

Sociaal netwerk heeft me de afgelopen jaren beïnvloed om elk aantal dingen te doen (sommige geweldig, sommige twijfelachtig), maar een van de allerbeste was een boeken “Color Consult” om de tinten te ontdekken die zowel mijn haar als de huidtint flatteren.
Voor sommige mensen is dit soort dingen duidelijk. Ik ben niet een van die mensen. Na bijna vier decennia op deze planeet had ik nog steeds geen concept wat de ondertoon van mijn huid was, en terwijl ik begreep dat ik aangetrokken werd naar specifieke kleuren in mijn garderobe en niet anderen, kon ik niet snel een patroon bepalen. Ik heb er onlangs een aandacht besteed aan gedaan om de laatste tijd ‘beter te kopen’, en ik hoopte echt dat het verkleinen van het veld van kleurkeuzes zou helpen het aantal rendement te verminderen, evenals het aantal producten dat in mijn garderobe hangt met de Labels nog steeds aan.
Ik heb geproduceerd kleurrijk geprobeerd; Mijn moeder heeft je kleurgoeroe geprobeerd – hier zijn onze evaluaties van onze avonturen in de internetkleuranalyse!
Lezers, heb je er ooit aan gedacht om “je kleuren klaar te maken”? Heeft u evaluaties om te delen op de internetkleuranalyseservices?
N.B. Elizabeth en haar moeder betaalden beide diensten uit eigen zak; Deze publicatie wordt door geen van beide bedrijven gesponsord.
De 411 op de internetkleuranalyse
Het concept van kleuranalyse is niet nieuw. Iedereen die in de jaren 80 tot leven was, houdt waarschijnlijk het fenomeen ‘Color Me Beautiful’ Pop Culture in gedachten. Ik ben geen expert, maar het algemene concept is dat iedereen zijn eigen perfecte kleurenpalet heeft, gebaseerd op zijn afzonderlijke haar, oog en huidskleuren. De beste kleuren markeren uw functies, terwijl de verkeerde kleuren je kunnen laten uitstaan ​​of weggespoeld.

{gerelateerd: uw favoriete kleuren voor uw werkgarderobe}
Kleurenpaletten worden verschillende seizoenen toegewezen: lente, zomer, herfst en winter. Op een extreem hoog niveau zijn de kleuren van het winterseizoen geweldig en diep (denk aan juwelentonen), de zomerkleuren zijn geweldig en zacht (zachte blues, paars, greens), lentekleuren zijn warm en zacht (roze, geel, geel , kameel), evenals herfstkleuren zijn zowel warm als diep (roest, chartreuse, bruin, bordeaux). Onder die seizoenen zijn er variaties, dus als je bijvoorbeeld ergens tussen een herfst en een winter zit, kun je eindigen met een “diepe herfst” kleurenpalet, dat de rijkste, donkerste tinten in de Herfstfamilie.
Onze avonturen met op de internetkleuranalyse
We hebben een huishoudelijk huwelijksevenement, dus mijn moeder en ik heb elk een andere op de internetkleuranalyseservice geprobeerd om onze bladerbeurt voor outfits te beperken.
Mijn ervaring met geproduceerd kleurrijk
Ik gebruikte geproduceerde kleurrijk. Het proces was vrij eenvoudig. Ik heb een reeks selfies ingediend met verschillende kleuren gedrapeerd over mijn schouders. Ze hebben een paar dagen later terug gecomponeerd en vroegen om een ​​paar veel meer opties, evenals een paar dagen daarna kreeg ik mijn resultaten. (Ze stellen op de site dat het 30 dagen duurt, maar ik heb het veel sneller gekregen!)
{gerelateerd: precies hoe een capsulekast te produceren voor werk met uw favoriete kleuren}
Ik kreeg een uitgebreide e -mail met een uitleg van mijn huidskleur, een lijst van 20 tinten die mijn functies aanvullen, enkele suggesties over kleuren die ik zou moeten vermijden, evenals enkele make -up en aanbevelingen voor nagellak. (Houd er rekening mee dat de make -upsuggesties van BeautyCounter zijn, wat een MLM is, maar u kunt net zo snel de schaduwsuggesties gebruiken om bij andere merken te kopen.)

Ik ontdekte dat ik een geweldige winter ben, dus ik zou voornamelijk op zoek moeten zijn naar diepe juweeltonen. Op voorwaarde dat de optie tussen Emerald en Olive, gaat Emerald veel flatteren. Als we Lila of Amethyst bekijken, kies ik voor Amethist. De bundel kost $ 180, maar ze sturen promotiecodes regelmatig naar hun mailinglijst.
{gerelateerd: precies hoe u kleur kunt toevoegen aan uw werkkast wanneer u meestal neutralen draagt}
De ervaring van mijn moeder met je kleurgoeroe
Mijn moeder gebruikte je kleurgoeroe, evenals het een minder uitgebreid proces, maar ik geloof dat de resultaten even goed waren. Ze stuurde een snelle reeks selfies en kreeg zowel een digitale als een fysieke kleurkaart met haar beste kleuren erop. Ze is een ‘Twilight Winter’, die een andere naam van topkwaliteit lijkt te zijn voor de geweldige combinatie van winterseizoen die ik heb ontvangen. Ik was een beetje verrast, omdat ik een veel eerlijker huid heb dan zij, met lichtere ogen en iets lichter haar. Hoe dan ook, de kleurencombinatie lijkt voor ons beiden prachtig te werken! Voor de hare hebben we geüpgraded van de voorlopige bundel om een ​​uitgebreide make -upcombinatie te krijgen en hebben we een aantal fantastische aanbevelingen voor een verscheidenheid aan natuurlijk om op te merkenbekwaam uiterlijk.
{gerelateerd: prints en persoonlijke stijl: welke afdrukken en structuren zijn “jij”?}
Uw kleurgoeroe bundelt variëteit van $ 155, inclusief een kleurenkaart en “Color Glow Report”, tot $ 245, inclusief de make-upkaart en haarkleurconsult, tot $ 545 met een videochat van 45 minuten met de oprichter met de oprichter . We hebben mijn moeder de $ 155-bundel met een add-on van $ 40 voor de make-upkaart.
Onze op de internetkleuranalyse Beoordelingen: ja of nee
Over het algemeen waren we allebei blij met de resultaten, evenals ik geloof dat we allebei de informatie hebben gebruikt om sommige producten uit onze garderobe te verwijderen die niet voor ons werkten. Het is duidelijk dat je de kleuren kunt dragen die je wilt (ik hang nog steeds aan een olijfblazer waar ik van hou), maar het proces heeft me zeker geholpen om mijn vinger te zetten waarom ik ook veel meer ben dan andere dan andere zoals idealiter zal helpen bij het verbeteren van mijn kopen in de toekomst.
Lezers, vertel het: heb je ooit een analyse van de internetkleur gehad of anders “had je kleuren gedaan”? Hoe dan ook, wat zijn uw favoriete kleuren om zowel voor werk als in het weekend te dragen?
Stockfoto via deposito’s / Alterphoto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Back in BlackBack in Black

Jacket: Helmut Lang (vergelijkbaar hier) | Jurk: J. Crew (vergelijkbaar hier) | Schoenen: Ralph Lauren | Zonnebril: escada | Pools: Essie (Berry Naughty) | Ketting: Ralph Lauren | Oorbellen: Giani