Royal tour mode Kenmerken & Uw voorkeur 2017 Hat Poll

We zijn weer terug met een aantal updates, evenals onze poll vragen om uw stem op uw favoriete hoed gedragen door de hertogin in 2017.

De allereerste versnapering gaat tour volgende week. We hebben nog een paar kleine details vrijgegeven, maar geen enkel geval timings had nog, tenminste geen ik in staat om uit te vinden zijn. Wanneer ze worden vrijgegeven zal ik onze gedetailleerde tour kalender bij te werken. Een leuke waarheid omvat het bekijken van de Prinses Ingrid Alexandra Sculpture Park in Oslo op het terrein van het Koninklijk Paleis, officieel afgelopen najaar geopend door de 14-jarige prinses Ingrid. Het is bekend dat de prinses, de tweede in de lijn van de troon, zal persoonlijk Kate evenals William the Park op donderdag te laten zien.

Prinses Ingrid draaide 14 vorige week. Dit is de officiële foto vrijgegeven voor haar verjaardag, genomen door haar vader, kroonprins Haakon.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ook Tour-gerelateerd: Kate’s garderobe. Er zijn een aantal recente artikelen overweegt mogelijke stijlen evenals ontwerpers voor de tour. In december Telegraph verhaal, Georgina Lucas gerapporteerd over een aantal in precies hoe de hertogin van Cambridge kunt beheersen Scandi chic op haar gaan om Noorwegen als Zweden. Uit het stuk:

Veel voorbereiding gaat altijd in de planning van haar garderobe, maar nooit meer zo, we denken, dan op deze tour, die twee essentiële overwegingen heeft. Ten eerste, de bult (met de hertogin naar verwachting geboorte bieden aan haar derde kind in april, zal ze tussen de zes en zeven maanden zwanger) en ten tweede, de kille Scandinavische weer, als de gemiddelde temperatuur in beide landen eind januari te zien sub -Zero highs.

Een van de merken mevrouw Lucas covers is Newhouse Zweden. hier zijn vier a / w 2018 stijlen via de Newhouse Facebook-pagina.

Een fascinerende tip van het verhaal:

In een Vogue interview eerder dit jaar Christina Exsteen, innovatieve directeur van By Malene Birger, wees erop dat, hoewel de stijl DNA is vergelijkbaar in alle Scandinavische landen zijn er opmerkelijke variaties op het thema – waar de Zweedse dressers zijn zeer minimaal, Noren zijn waarschijnlijk de glamour. Cue Veronica B Vallenes voor de Oslo-hoofdstuk van de tour van de Hertogin – een Noorse ontwerper met een beslist Parijse smaak.

Vier blikken van Veronica B Vallenes.

Het stuk heeft betrekking op een aantal andere ontwerpers ik denk dat u zult genieten van het lezen over.

The Telegraph ook een artikel dat gisteren door Olivia Buxton Smith, Scandinavische stijl tips voor de hertogin van Cambridge voorafgaand aan de Koninklijke Reis naar Noorwegen evenals Zweden volgende week. hier is een tip:

Jeanette Madsen, fashion editor van Deense tijdschrift Kostuum, het daarmee eens: “Een jack van Zweedse merk Totême zou essentieel zijn.

Hieronder de Rione double-breasted wollen-mix vilten jas van Totême en een wol / kasjmier sjaal van het label.

In deze dagelijkse Mirror verhaal, Danielle Stacey kijkt naar items die al in Kate’s kast die ze zou kunnen dragen, met inbegrip van stijlen gedragen tijdens haar vorige zwangerschappen. Bovendien, Danielle beslaat een paar merken Kate kan hebben overwogen bij het plannen van haar garderobe, met inbegrip van Noorwegen Holzweiler evenals in Stockholm gevestigde Filippa K. Hieronder vier ontwerpen van Filippa K, beschreven in het verhaal als “de eco-bewuste label heeft eenvoud bij het hart van haar waarden.”

Beide Georgina Lucas evenals Danielle Stacey suggereren kunnen we zien de hertogin terug te brengen van de Malene Birger jas gedragen maart 2013 toen Kate verwachtte Prince George. (Een stijl die ook werd gedragen door de Deense prinses Mary.) Vanuit het dagelijkse Telegraph verhaal:

Het zou de moeite waard de hertogin casting haar oog buiten de twee landen ze bezoekt voor ruimere mogelijkheden om Scandi smaak te injecteren in haar tour garderobe. Denemarken, net als de meeste in het bijzonder, Kopenhagen is vol van merken die komen met ernstige stijl referenties. By Malene Birger is een label dat de hertogin eerder heeft gedragen tijdens haar zwangerschap met Prins George en het huis zorgt voor gladde jas jurken, ideaal voor zowel ijzige weersomstandigheden evenals een ontluikende bult.

The Telegraph verhaal op het beheersen Scandinavische stijl is hier; gisteren stijl tips verhaal in The Telegraph kan hier worden gecontroleerd, evenals de dagelijkse Mirror stuk is hier.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid Kate snagged iets uit de begeerde samenwerking tussen de Zweedse retailer H & M als Erdem. Kroonprinses Victoria is te zien in een aantal stukken uit de collectie; hieronder, draagt ​​ze een van de jurken op een zakelijke prijsuitreiking in november.

Een andere koninklijke Kate zal zien volgende week werd eveneens gedragen Erdem voor H & M. Het is moeilijk om de piec zienE, hoe Noorwegen de Crown Princess Mett-Marit droeg een jurk uit de collectie op de Nobelprijswoon van dit jaar in december.

Dit zou een extreem leuke tour in termen van mode moeten zijn; Ik ben opgewonden om te zien wat Kate, evenals de Zweedse en Noorse Royals, slijtage volgende week.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu aan onze peiling op je favoriete jurkhoed. We beginnen in maart toen Kate het ontbijt bij Tiffany’s Hat bij Lock & Co. combineerde met een Michael Kors-jas voor de onthulling van het Irak Afghanistan Memorial in Londen.

Kate werkte opnieuw een eerder versleten Sylvia Fletcher voor Lock & Co.-stijl voor St. Patrick’s Day met de Ierse bewakers.

Voor de April-service van hoop na de terreuraanval in Westminster, koos Kate een hoed door Sylvia Fletcher voor Lock & Co., een variatie op de stijl ‘Salsa’.

Bij Pasen-diensten bij St. George’s, Windsor, droeg Kate een pillendoosstijl van Lock, evenals bedrijf, de Jacqueline-stijl.

Bij het bijwonen van een van de tuinfeesten van de koningin in mei bracht de hertogin de hoed van de “zoete verrukking” bij slot en Co., een stijl die in 2014 wordt gedragen, een stijl die in 2014 wordt gedragen.

Voor het Mei-bruiloftsevenement van haar broer of zus Pippa selecteerde Kate een nieuwe stijl uit Jane Taylor.

We zagen een andere Jane Taylor-creatie voor het troosten van de kleur in juni.

De hoed gedragen door Kate tot Royal Ascot blijft een UFO; Het is een cocktailstijl met florale verfraaiing.

In de eerste van twee dagen van ceremonies in België herdenking van de Slag bij Passendaele Centenary bracht de Hertogin de Marisabel-hoed terug van John Lock evenals bedrijf. Ontworpen door Sylvia Fletcher, werd de hoed voor het eerst gezien bij het troepen van de kleur 2015.

Voor de tweede dag van Passchendaele herstelde de hertogin een Jane Taylor-ontwerp, de ‘Fleur, allereerst gedragen in België in 2014.

We zagen Kate in een Philip Treacy traditioneel bij Remembrance Sunday Events. Het stuk werd eerst in 2006 opgemerkt toen Kate het droeg voor Prince William’s die de ceremonie van Sandhurst overtreedt.

Ook in november, de Grenfell Tower National Memorial Memorial Herdenking eren die die gedood en gewond in het catastrofaal juni-brand. Kate’s hoed is nog steeds niet geïdentificeerd.

Er waren dit jaar enkele uitstekende ontwerpen, meer dan ik me herinnerde totdat ik de publicaties samen heb gezet. Nu is het tijd om te stemmen!

Favoriete hoed van 2017

Navy “Ontbijt op Tiffany’s” by Lock & Co.

Groen Lock & Co., Ierse bewakers

Zwart “Salsa” door Lock & Co.

Eggshell “Jacqueline” -pillenbox per slot en Co.

Lichtblauw “zoete verrukking” door slot evenals Co.

Blush Pink Jane Taylor, Pippa Middleton-bruiloft

Fel roze jane taylor, troepen de kleur

Ivory Cocktail Hat, UFO, Koninklijke Ascot

Ivoor “Marisabell” door John Lock evenals CO

Multi “Fleur” Ruffle Baret door Jane Taylor

Black Philip Treacy Loop Hat

Navy Broad Bravel met Grosgrain, UFO

Ander:

Voteview Resulturscrowdsignal.com

Neem onze poll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post