Het spijt me

Het spijt me als je met dit blog betaalt dat je een respijt probeert te vinden van het gruwelijke Katrina-nieuws. Ik kan niets zeggen over Katrina en zijn nasleep die niet beter is gezegd, door andere, slimmere mensen, maar hier is één ding dat ik hoop dat mensen denken: veel delen van het land, niet alleen de gebieden van de Golfkust, Om te worden beïnvloed als de gasprijzen omhoog en omhoog gaan en hoog blijven. Wanneer u gas moet krijgen om aan het werk te gaan, moet dat geld ergens vandaan komen, omdat in 99% van dit land openbaar vervoer geen optie is. Fietsen om te werken is geen optie. Wandelen naar het werk is zeker geen optie.

Ik zie artikelen over het internet vragen “Waar kan ik eten sturen, waar kan ik kleding en beddengoed en speelgoed sturen naar de mensen geraakt door Katrina?” En veel organisaties zeggen: “Bedankt, maar we hebben contant geld nodig.” Maar – arme mensen, net zo arm als die achterlieten om te lijden in New Orleans, zullen worden geraakt door een Hurricane van de gasprijzen, ideaal waar je woont, waar je ook woont. Dus, alsjeblieft: nadenken over het maken van reguliere donaties, elke maand van dit jaar, naar de lokale voedseldantry. Reinig uw kasten en geef die warme kleding die u nooit draagt ​​voor een lokale liefdadigheidsbonuspunten voor het geven van servicekleding aan de bodemloze kast en andere werkgelegenheden in werkzaamheden.

We hebben geen gaszegels. Het Salvation Army heeft geen gaskeuken. Er is geen gas voor gezinnen met afhankelijke kinderen. Er is geen gas voor TOTS-programma bij Christmastime. Als je gas wilt, moet je geld hebben. Hoge gasprijzen zullen een grote brok uit de zakken van de mensen nemen die het het minst kunnen betalen. De stijgende gasprijzen gaan hongerig en koude mensen op de winter.

Ik heb het niet over de winst of gutsen, of wat dan ook. Ik heb het niet over het feit of de gasprijzen hoog moeten zijn, om te voorkomen dat mensen rijden, of om het publiek door te moedigen, of wat dan ook. Natuurlijk kunnen mensen zoals ik minder rijden, meer lopen, conserveren. Voor andere mensen is de keuze niet tussen een baan ver weg en een baan in de buurt: de keuze is tussen een baan ver weg of geen baan. Dat is geen keuze. De enige mama die naar de voorsteden moet rijden om te werken, moet haar kinderen drie uur vóór en na school in de zorg moeten doorbrengen? Dat is geen keuze.

Dus, alsjeblieft, geef wat geld je kunt naar Katrina Relief nu. Maar maak ook een resolutie om te geven wat u kunt voor uw lokale goede doelen, nu en alle wintertijd lang. Ik heb net een herhalende tip in mijn kalender geplaatst op de 29e van elke maand voor het volgende jaar, om te onthouden om te zien wat ik op die dag kan geven. noem het Katrina-donatiedag.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Een gast rant op “Waarom zijn vintage patronen zo duur?” 17 juli 2008with 116 Opmerkingen
HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008
De moeder van alle Linktastic Thursdaysjuly 3, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post