Dag tot nacht: Glen Plaid Blazer en Tie Neck Shirtdress

Blazer: C/O Reiss | Shirtdress: c/o reiss | Broek: Elie Tahari | Tas: c/o reiss | Pumps: SJP Collection | Boots: Stuart Weitzman (ook dol op dit goedkoper paar) | Zonnebrillen: c/o Stella McCartney (vergelijkbaar hier) | Lip: NARS

<< >

Je weet dat herenkleding me altijd krijgt, dus deze Longline-plaid-blazer met dubbele borsten was een no-brainer-toevoeging aan mijn herfstwerkkleding (argh ik vind het zo leuk). De tie-hals shirtdress was de perfecte retro-tegenhanger en was dubbel effectief in het overstappen van de look van bureau naar drankjes voor mij. Hoewel het shirtdress misschien lang genoeg is voor sommigen van jullie gelukkige petite dames om op kantoor te sporten, was het veel te kort voor mij. Daarom gooide ik op mijn favoriete taps toelopende zwarte enkellengte kledingbroek en hakken tijdens kantooruren, en had deze over-de-knie laarzen vervolgens in de vleugels wachten op mijn dag-tot-nacht switcheroo.

P.S. Een nieuw bijgewerkte winkelpagina wacht hier op u. Ik heb een nieuwe partij van mijn favoriete herfstartikelen en zelfs enkele cadeau -idee├źn toegevoegd terwijl ik aan het nadenken over de feestdagen. Yikes, is het echt bijna november?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post