Triple Fabric Score!

Dus er is nu scrabble-stof beschikbaar bij Equilter, die wist? (Nou, Monique en Mary Teri deed, bedankt voor de link!)

Ik ben notoir slecht bij Scrabble, maar misschien zal een shirtloos gemaakt van Scrabble-stof me magische krachten geven? een poging waard. Met houten scrabble-tegels als knopen, natuurlijk. (Ik kon die niet vinden op Etsy, die me volledig schokte, je zou denken dat iemand dat doet, toch?)

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

4 Over: Bereid je voor op RoastingMarch 24, 2007
Merk Extension Februari 13, 2008
Maar kan ik meten? 7 januari 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hoe goodwillHoe goodwill

delen Tweet Pin Reddit Zak Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid. Ah, goodwill. We weten wat je denkt – hoe je goodwill kunt winkelen, betreft thuiskomen met