Documentaire bewijs

Ik geloofde niet dat ik een foto had van de allereerste jurk die ik ooit heb gemaakt, maar ik doe. Het enige is, ik gebruik het niet.

Dat ben ik, aan de rechterkant, in volle nerd ectasy, de linten vast die ik in 1986 in het NJCL-forum won. Ik begrijp niet of dat het jaar was, zowel in zinsdelen als motto’s, of als dat was Het jaar kreeg ik de achtste in de Latijnse grammatica door kerst-tree-treeing the scantron bubbels, of als dat het jaar was, kreeg ik achtste in de schoot van de meisjes door de basisbeschrijving van er slechts acht concurrenten in de schoot van de meisjes, maar het is echt niet Meester: Ik was erg blij om er te zijn. Kun je niet vertellen?

Ik gebruik de jurk die mijn moeder me produceerde (terwijl ik van haar heb genoten, doe het, dus ik kan erop ontdekken hoe ik moet worden naaien). Het was extreem lang, bijna enkelslengte, evenals gemaakt van baby-katoen met roze rosebuds erop, evenals ik nog nooit van een jurk in mijn leven had gehad De methode die ik leuk vond die die jurk leuk vond. Zelfs Keith Morgan (die Homeroom “Interessant” maakte) aankondigen dat het me keek naar het keken (en vroeg mij, herhaaldelijk, wie de vader was) kon mijn soortgelijke jurk niet doden.

Mijn buddy N. gebruikt de jurk die ik heb gemaakt. Ze had geen toga voor de dans ingepakt, dus ik leerde haar mijne. Het was bijna precies hetzelfde patroon als de rosebud jurk, maar met een stuk meer gescheppte halslijn, evenals korter. Waarom ik haar niet de langere lengte, omdat ze zo veel groter was dan ik was, weet ik het niet. Ik weet zeker dat ik op het moment een grote reden heb gehad.

Het is vreemd om de embryonale erin-stijl op deze foto te zien, om te zien wat precies hetzelfde is als wat anders is. Ik draag nu altijd mijn bril (ik heb toen altijd contacten gebruikt). Ik heb geen beugels, dankbaar, evenals ik niet zo’n tan geweest dat ik niet meer in Florida woonde. Ik draag nog steeds hoepeloorringen (kleinere). Ik ben nog steeds verbruikt met Swatch-horloges, evenals ik nog steeds die Paisley één. Ik geloof dat als ik dat fijne baby rosebud-print katoen weer kan ontdekken, ik zou er waarschijnlijk waarschijnlijk van maken.

En, in de situatie die je je afvraagt, hadden we een fantastische tijd bij de dans.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Prom Time (CIRCA 1989) 20 april 2007
Boek Review: Traphings: verhalen over vrouwen, kracht, evenals kledingjanuary 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post