Bonuspost, waarvoor u kunt zeggen dankzij mijn mama

Ik probeer hier niet te publiceren, maar Hé, het is lunch, evenals mijn moeder stuurde me de andere dag een geweldige e-mail nadat ik heb gepubliceerd over precies hoe “plezier” ik ben om mee te winkelen.

Hoe dan ook, mijn mama (die mijn blog leest, sinds ze me leuk vindt, vertelde me dat ze niet alleen die methode winkelt (die ik me alleen vaag herinner, gezien dat ze buitengewoon slim was, en begon me een kledingvergoeding te bieden Was ongeveer twaalf, dus ik zou mijn eigen sartorale fouten kunnen maken), maar haar moeder, Chico, winkelde eveneens op die manier. (Chico, verdrietig, stierf toen ik vier of vijf was, dus ik houd niet in gedachten.)

Je had graag Chico gezien in Bazaars – Bangkok-variëteit. [Mijn grootouders waren gestationeerd in Thailand, evenals Birma in de jaren vijftig.] Geweldige taal van indicatietaal en gelach. Stateside Ze zou ook de hele winkel doen en dan zou ze iets naar een verkoper nemen, evenals staat dat ze iets zou willen, net als wat ze vasthield, behalve in blauw en met een lange rok – hadden ze iets – Misschien in de rug – zoals dat? Ze zouden haar ook een look geven als staat Ja – Je houdt het vast … Maar soms zou het werken! evenals het zou zo grappig zijn …

Dus daar heb je het. Het is genetisch. (Code voor “Niet mijn schuld.”)

Qwp- “geciteerd met toestemming” – hoewel hoogstwaarschijnlijk autorisatie krijgt om een ​​persoonlijke e-mail van je eigen moeder te citeren, is vrij veel een gegeven!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen
LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen
Ik identificeer jullie allemaal! 21 januari 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post