Hoe goodwill

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Ah, goodwill. We weten wat je denkt – hoe je goodwill kunt winkelen, betreft thuiskomen met lovertjes vakantie-truien en zure wassen Mama Jeans. Welnu, er is wat daarvan – maar misschien beseft u dat te midden van de trove van Fashion Faux-Pas, er enkele bonafide-edelstenen zijn die moeten worden ontdekt. Als je gewoon langs de motteball geur kunt komen, en je kunt onthouden dat spaarzaamheid winkelen een hoeksteen is voor veel een budgettrend-setter.

We zouden niet willen dat je ongewapend in het hoofd gaat, dus hier zijn enkele gunstige tips om het meeste uit je zuinige winkelervaring te halen.

Hoe goowill: 3 tips voor succes

1. Zoek naar nooit versleten items

Je weet dit misschien niet, maar Goodwill heeft vaak met-tags items op de rekken van retailers, voor ongelooflijk goedkope prijzen. Ik heb gloednieuwe, absoluut schattige schoenen door Isaac Mizrahi voor doel en Xhilaration – nooit gedragen en met prijskaartjes – voor $ 3 tot $ 5 per paar.

Ik heb onlangs een prachtige bruine pinstripe xoxo-jas, verkoopprijs $ 49,99 opgehaald, voor 15 dollar, met tags. En deze week zag ik een Navy Pinstripe-jack van Isaac Mizrahi voor doelwit voor slechts $ 5. Maar moest het achterlaten omdat het me niet helemaal flatter. Verdorie.

2. Vind deze voorzichtig gebruikte stukken

Zelfs als u op zoek bent naar items die uit de kast van iemand anders zijn gekomen, wordt niet altijd aangegeven. Zoek naar items die meestal niet tot de dood worden gedragen.

Goodwill is een geweldige plek voor Wintertime-jassen (vooral de Wol-jurk), het plaatsen van jassen en werkkleding-rokjes. Het lijkt erop dat vrouwen typisch van – of niet langer in – deze items passen voordat ze hun bruikbaarheid of stijlpotentieel hebben overleefd.

Er zijn enkele grote draagbare pads en gekke tafelkleedpatronen daar, zodat je je mode over je moet houden. Maar het is niet ongebruikelijk om een ​​klassieke wollen jas of perfect aanvaardbare hondentandrok te vinden als je een beetje van de yuk waadt.

3. Blijf hier weg

Natuurlijk is goodwill geen warenhuis, dus het zou geen one-stop winkelervaring moeten zijn voor al je garderobe-behoeften. Gebieden om te vermijden:

Alles wat denim. Geloof me, de vorige eigenaar heeft alles wat ze van deze items konden krijgen.
Gebreide tops. Ze worden normaal gesproken uitgespoeld, uitgestrekt of gewoon uitgesproken.
Alles zwart of wit. De meeste mensen wasten hun zwarte of witte items niet goed, dus je zult moeilijk worden ingedrukt om iets in deze kleuren te vinden dat er niet uitziet. Het is gewoon niet mooi.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

AmsaleAmsale

delen Tweet Pin Reddit Zak Amsale Uitspraak van: ahm-sah-lay Haar teleurstelling in het vinden van de juiste bruidsjurk in 1985 leidde Ethiopische Amsale Aberra om haar bruidslijn te lanceren. Met