Artiest van de week – Maxx242 (Maxx Gramajo)

Maxx242MAXX242 is een van die artiesten die interessant zijn dan hun kunst en je kunnen verbazen met hun eigen persoonlijkheid en manier van leven. Hij begon als een getalenteerde graffitikunstenaar, die een meester van de spray kan zijn en verbaasde zijn vrienden met de resultaten. Al snel verspreidde hij zijn talent naar allerlei beeldende kunst, van graffiti -tatoeage, tekenen, typografie, fotografie en uiteindelijk tot digitale kunst. Hij is de beste bij Bold Letter Forms en Sharp Line Work. Een van zijn veel populaire ontwerpen is te zien die sommige Osiris -schoenen verfraait.
Grafische kunstenaar Maxx242Graphische kunstenaar Maxx242Graphic -kunstenaar Maxx242Maxx’s klanten zijn Pearl Jam, Osiris, Popular Stars and Rats, Tribal, 3rd Rail, Orange County Choppers, ODM, Fox Racing, Choppers Inc., Miami Ink, New Found Glory, The Used, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Religion, Bad Rigi Sublime, box -auto -racer, gele kaart, van Halen, Blink 182, transplantaties, Hart en Huntington Tattoo Co., briljante video, lokale beweging, FEA -merch, soul assassins, Guinness, Corona, GMC, Cadillac en bestelwagens.
Grafische kunstenaar Maxx242here zijn enkele dingen die je misschien niet weet over Maxx242: – Hij was een geweldige skater – hij is van Guatemalteekse afkomst – hij verzamelt strips en speelgoed (Macross, Spawn en Star Wars) – hij tatoeëerde de vader (Paul Teutul Sr. ) van American Chopper en nam deel aan een van de afleveringen – hij werd ooit per ongeluk in het gezicht geslagen op een feestje en leed ongeveer een maand aan geheugenverlies – hij droeg op welke manier dan ook twee paar sokken Dat hij vandaag is, hij had veel saaie banen, zoals Garbage Man, Hamburgers koken, hij heeft huizen opgeruimd die zouden worden teruggenomen door banken, McDonalds, Kagen Automobile Parts en Candy Stores. Dat zijn veel banen! Zijn naam komt van zijn oude graffiti-bemanning- 242 (Cia- noem het kunst). Omdat de leden van de bemanning een cruciale rol in zijn leven speelden en ze hem veel beïnvloedden, wilde Maxx dat deel van zijn kunst niet verliezen, dus bevestigde hij het aan zijn naam.
Grafische kunstenaar Maxx242
Hij is aanwezig in veel evenementen die live schilderen, zoals hij deed voor de Pearl Jam -show op 1 oktober. Je kunt hem hier ook zien tekenen, je kunt hier veel meer vinden over Maxx

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post