Digitale make -uppen: veilige en gemakkelijke manier om uw make -up te mixen

Ze zeggen dat de toekomst hier is. Van hi-tech make-up tot kleding en schoenen, alles is een bocht op digitalisering. En het belangrijkste is dat het zoveel eenvoudiger is geworden met deze digitalisering. Alles is binnen handbereik en het leven is heel gemakkelijk geworden. Een dergelijk wonder in de wereld van make -up is de digitale make -uppen. Hoewel het nog geen grote hit is geworden, zal de digitale make -uppen eigenlijk een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we naar make -up kijken.
[Lees LOSC Lille Thuisshirt ook: Easy Eye Make -up dekking voor prominente ogen]

Deze revolutionaire pen is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Mink en de Mink Makeup Pen genoemd en geeft de gebruikers de kans om hun eigen make -up te mixen en te gebruiken. U hebt geen professional meer nodig. Volg gewoon de instructies en voila, je kunt een aantal echt opvallende en opvallende Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt professionele make-up doen.
Bron: dhgate.com Wat is deze digitale make -uppen?
Mink kwam met dit fantastische idee en lanceerde zijn digitale make -uppen in december. De make-uppen heeft een heel eenvoudig stapsgewijze proces en het enige dat u hoeft te doen is het hele proces volgen. Je zult eigenlijk een grote make -up doen!
Voordat we alle verbazingwekkende dingen bereiken die de digitale make -uppen kunnen doen, is hier een kleine samenvatting van het bedrijf dat het maakt. Mink is ‘s werelds eerste printer die daadwerkelijk make -up afdrukt (neem al mijn geld; ik heb je niet meer nodig Sephora!). Simpel gezegd, het kan de foto van elke afbeelding maken en deze onmiddellijk veranderen in een draagbare kleur cosmetica. Je telefoon, videocamera of laptop verandert dus in een onbeperkt charme -gangpad in een handomdraai! Nu is het niet zo cool!

Bron: deviantart.net [sc: mediad]
Hoe werkt de mink digitale make -uppen?
Zoals we eerder hebben besproken, is het echt heel gemakkelijk. De gebruikers maken een foto van de make -upkleur die ze willen en laden deze vervolgens op de iOS -bijbehorende app van de pen. Deze app zal de kleur vervolgens opsplitsen in exacte niveaus van cyaan, magenta en geel. Maar hier is een vangst- je kunt niet echt make-up maken van het beste dunne lucht (als dat het geval was, dan zou ik zeker een miljonair zijn geweest!) Naast de pen heeft elke gebruiker make-upbasispoeder. Wat je moet doen, is, wat poeder gieten, de nertspen instellen op elk kleurniveau dat je nodig hebt voor elk en vervolgens gewoon de basis verven. Dat is het. Maar je hebt ook een extra “mengmedium” nodig om van het poeder in lippenstift, lipgloss of blozen te veranderen!

Bron: Deviantart.netThe Mink Makeup Pen geeft Charm -enthousiastelingen een manier om hun eigen cosmetische producten te combineren. Met de pen kunnen al zijn consumenten precies de kleur selecteren die ze willen en vervolgens het product in het comfort van hun eigen huis maken. Ze kunnen verschillende tinten en zelfs pigmenten uitproberen. En je kunt je eigen zoete tijd nemen terwijl je het doet!
[Lees ook: Mini Guide on Makeup Contouring voor Rangers FC Thuisshirt verschillende gezichtsvormen]

Maar u moet er rekening mee houden dat de pen eigenlijk een digitaal apparaat is en alleen werkt wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met de bijbehorende smartphone -app. iOS- en Android -apps zijn beschikbaar en u kunt ze gebruiken om de digitale make -uppen van Mink te gebruiken. De consumenten kunnen ook hun foto of elke make -upkleur indienen die ze zouden willen herscheppen. Daarna zal de app de kleur repliceren door de niveaus van gele, magenta en cyaan af te breken om een basis te creëren. Wat geweldig is, is dat er geen gebrek is aan dingen die je kunt maken. U kunt bijvoorbeeld verschillende vloeibare producten bedenken of u kunt ook enkele poedervormige producten maken, zoals oogschaduwen, blushes, stichtingen, lippenstiften en meer.
Bron: PermanentMakeUpByTiara.comso als je een charm -blogger of een charm -junkie bent of wat dat betreft een make -upmaniak, is deze digitale pen alleen voor jou! In plaats van te investeren in een permanente make -uppen, kunt u een digitale make -uppen kopen en deze gebruiken voor talloze doeleinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post