De volgende stap: meubels

2021 Update: we geloven nog steeds dat dit een echt leuke discussie was over wanneer je volwassen meubels moet kopen-maar je wilt misschien onze veel recentere discussie over de allerbeste locaties inspecteren om te kopen Meubels (met tonnen bezoekerscommentaar en beoordelingen).
Er was een tijdje terug een leuke discussie in het commentaargedeelte – waar kiest u voor meubels wanneer u een upgrade van IKEA (of anderszins “volwassen meubels” kocht? Ik geloofde dat het leuk zou kunnen zijn om de antwoorden af ​​te ronden, en mogelijk om een ​​serie te beginnen over ‘The Next Step’. (We zullen zeker mode doen als de volgende in de serie – zijn er een soort andere classificaties waarin je geïnteresseerd zou zijn, dames?)
Meubels zijn echt grappig – het heeft de neiging om jarenlang bij je te blijven, dus idealiter hou je van de aankopen die je doet. Budgetten na de school stelt u echter niet altijd in staat om de geweldige dingen te kopen, dus voor mij (en veel van mijn vrienden) hebben we na onze allereerste jaren op de werklocatie “geëgaliseerd”-maar alleen als we misschien ontdekken iets waar we van hielden.
Bijvoorbeeld: toen ik mijn allereerste post-grad instellingsappartement opzette, heb ik gecompromitteerd op een blauwe lederen slaperbank van Ikea, denkend, hey, ik vereiste een locatie om te zitten, en ik kan altijd een nieuwe kopen een paar jaar. Nadat mijn man en ik ben getrouwd, gingen we naar een heleboel winkels voor nieuwe banken, bereid om geld uit te geven (hij haaateert de bank), maar we ontdekten niet liever iets waar we van hielden, dus hebben we de discussie ingediend … ook Zoals toen zwanger werd. De Ikea-bank is nog steeds een enorme “meh” in ons huis, maar we zijn heel blij dat we geen nieuwe, niet-lederen bank hebben gekocht wanneer mijn kind ervoor kiest om iets doms te doen, zoals yoghurt eten met zijn handen. (Waarom, Jack … waarom?)
We hebben echter “niveau gestegen” met ons slaapkamermeubilair en eetruimte -meubels, maar nadat we een beetje hebben geprobeerd te hebben gekeken over meubels winkelen…. In de slaapkamer gaven mijn ouders ons royaal een huisverwarmend geschenk van een slaapkamers set van Homestead Furniture in Amish Country (in Ohio, mijn huisstaat), evenals mijn schoonouders, brachten ons genadig een kleed op toen ze op weg gingen naar Turkije. Dat is mijn man, afgebeeld, rondclowend met onze enorme muilezelborst).

We hebben uiteindelijk ook een eettafel van Jensen Lewis gekocht, naast een schommelende recliner van de Storytime -serie van Finest Chairs.
Sommige aankopen hebben geluk gehad – we hebben een aantal tapijten gekocht van op internet flash sale -sites zoals Hautelook, Rue La La, evenals een rijstrook van Kings, die allemaal prima zijn gebleken voor de hoge kwaliteit die we nu het beste vereisen (Zie hierboven Re: Mr. Yogurt Hands).
We hebben helaas een paar aankopen gedaan waar ik spijt van heb, waaronder een China Hutch en Credenza uit een massamarktwinkel – het waren vloerontwerpen dus waren al aangebroken toen we ze kregen, evenals de bitdetails die me dwarszitten, zoals laden die don Voer alle methode niet uit (en breek gemakkelijk).
Anders … mijn kind gebruikt nog steeds mijn oude Ikea -slaapkamermeubels (dat spul houdt stand, dat zal ik zeggen!), Veel van onze lampen zijn nog steeds van JC Penney (ik herinner me niet precies hoe ik hun verlichtingsafdeling ontdekte, hoe ik meestal ook Net als het spul dat we hebben gekregen, inclusief de grote hangende lamp die we over de eettafel hebben), en, nou ja, de bank is nog steeds de bank.
Lezers, wanneer heeft u goede meubels gekocht? Naar welke winkels ben je gegaan toen je ervoor koos om te “hoger niveau”? Heeft iemand speciale reizen gemaakt, zoals North Carolina, voor meubels?

De commentatoren gooiden een heleboel concepten weg voor meubelwinkels waar ze aan denken voor “volwassen” meubels, waaronder:
Arhaus
Ashley -meubels
Broyhill
Dania meubels
Ethan Allen
Home Decorators Collection
Jonathan Louis
Lancaster Handcraft
Macy’s (het meubilair en de matrasverkoop beginnen eigenlijk 10/8!)
Overbodem.com
Pier een
Aardewerkschuur
Kamer en bord
Usona
West Elm (biedt vandaag alleen gratis verzending)
Wolf’s meubels
Wereldmarkt
Craigslist, wederverkoopwinkels, evenals winkelsites zoals vergetenFurniture.com.

Voor mijn eigen $ 0,02 zou ik ook opnemen:
Ontwerp binnen handbereik
Restauratiehardware
Mitchell Gold & Bob Williams
De Conran -winkel
Speciale meubelreizen naar locaties zoals North Carolina, evenals (als je in Ohio, mijn huisstaat bent), Amish Country – het is waar we ons slaapkamermeubilair hebben (een extreem genereus huisverwarming van mijn ouders)
Magazijnen en verkooppunten – we hebben bijvoorbeeld niets ontdekt waar we van hebben gehouden, maar we gaan altijd naar het goedkeuringsgedeelte van ABC Carpet & House als we daar in de buurt zijn, en zouden waarschijnlijk een reis maken naar De uitlaat van de opslagfaciliteit de volgende keer dat we op zoek zijn naar iets specifieks …
Vraag naar vloerontwerpen wanneer u naar winkels gaat – en wees niet bang om te proberen te trainen met de verkoper, in het bijzondernull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hoe goodwillHoe goodwill

delen Tweet Pin Reddit Zak Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid. Ah, goodwill. We weten wat je denkt – hoe je goodwill kunt winkelen, betreft thuiskomen met