Fan van Terry’s Designs

De veelzijdige handen van Terry Fan hebben ons nog een andere reden gegeven om zich af te vragen over de alternatieve universums die talent baart. Deze door de VS geboren illustrator studeerde aan de “Universiteit van de verbeelding” (het Ontario College of Art and Design), in Canada, waar hij nu woont. Hij hanteert magie door inkt en grafiet terwijl hij zijn ideeën in Photoshop kleurt.
Terry Fan’s Works!
Het ReignBlossom Birdhis-kunstwerk van Nature weerspiegelt een complexe verscheidenheid aan perspectieven die zich in verschillende gebieden kunnen aanpassen: hij maakt met succes ontwerpen voor T-shirts, tekeningen voor kinderboeken, grafische romans en hij doet ook scenarioschrijven in samenwerking met zijn broers. Hij is een meedogenloze caleidoscoop van concepten.
Losthe is te zien op een groot aantal sites die hem de voorkeur geven als een getalenteerde en toegewijde kunstenaar. Threadless gedrukt 12 van zijn ontwerpen, en ze hebben ook een interessant interview over een gezamenlijk project met zijn broer Eric, genaamd “Autumn Chameleons”- ontwerp voor T-shirts. Talent is een familie -eigenschap en gemeenschappelijke basis, lijkt het (zijn moeder is een harpiste, zijn vader is professor in de filosofie, zijn zus is een filmmaker enz.); Ze gingen samen naar de universiteit en geven toe dat ze elkaar sterk beïnvloeden. Het broederaspect van hun relatie maakt het gemakkelijk om te communiceren en samen te werken aan talloze projecten. Als gevolg hiervan bouwen hun talenten zich op nogal vergelijkbare manieren op:
Autumn Chameleonsbesides de grote inspiratiebron die de threadless online ontwerpen vertegenwoordigen voor Terry, voornamelijk vanwege de feedback die het terugkeert naar de kunstenaar, is Society6 een andere site die een set van zijn werken biedt voor archiefprints, laptophuiden of iPhone -hoesjes onder andere . Sommige ontwerpen zijn ook beschikbaar te koop op online galerijen, via partnerschap.
Cloud WatchAutumn Chameleons on Threadlesshe heeft ook online ontwerpen bij DesignByhumans en Anticlothees; Wat cliënten betreft, hij werkt met Urban Outfitters, Pelle Pelle, Grant Lee Buffalo, protesteer tegen de Hero Band, om er maar een paar te noemen. Dat is een CV! En als hij je nog steeds niet heeft overtuigd, weet ik niet wat dat zal doen.
Voor “Protest the Hero” Bandhis T-shirt ontwerp was ook te zien in de Amerikaanse comedy sitcom-gemeenschap:
Terry Fan T-shirt op acteur Danny Pudiin Al zijn werken kun je altijd klassieke oosterse elementen opmerken die hem (en ons) herinneren aan zijn Taiwanese wortels. Hij geeft hulde aan de inspanningen van zijn familie om een ​​droom te volgen, terwijl hij worstelt om de traditie achter te laten. Het idee achter “Journey to the West” is zo’n voorbeeld.
Reis naar de Westprevailing Dragon WindsThe Topiary Menagerieenjoy!

1/5 (1 review)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hoe goodwillHoe goodwill

delen Tweet Pin Reddit Zak Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid. Ah, goodwill. We weten wat je denkt – hoe je goodwill kunt winkelen, betreft thuiskomen met