Dingen om te overwegen bij het krijgen van cricketkleding

Dingen om te overwegen bij het krijgen van cricketkleding
07/10/2020, geplaatst door Alanic Global
Er is veel cricketkleding dat de enthousiaste cricketspeler de resultaten wil optimaliseren, comfortabel willen spelen en gewoon willen oefenen en gewoon de rol willen zien. Er zijn selecties van trendy cricketkleding beschikbaar op de markt, zoals cricket jerseys, cricket shirts, cricket fitness kleding en op maat gemaakte kleding.
Naarmate de nieuwe game zich ontwikkelde, is cricketkleding veel kritischer geworden in termen van stijl, efficiëntie en comfort, omdat atleten proberen het kleinste voordeel op het gebied van spelen te bereiken.
Kleding nodig voor wedstrijddag
Elke cricketspeler heeft een reeks cricketwitten bezitten, waaronder een wit cricket T -shirt en de coördinerende broek zoals gewoonlijk. Veel cricketclubs zouden hun cricketclub-shirts hebben met hun logo, terwijl op maat gemaakte jumpers kunnen worden gemaakt om bij de uniformen van de club te passen. Veel winkels verkopen geïndividualiseerde cricket -T -shirts met een keuze uit trimkleuren, clubbadge -gebreide stoffen, nummer en naamafdrukken.

Een ernstige cricketspeler zou ervoor zorgen dat hij zowel een lange mouw als een mouwloze trui (schildpad) heeft, terwijl een cricketkap nodig is om je ogen te bedekken van intense zonneschijn en je hoofd te redden van overmatige hitte na een lange veldsessie op een heldere dag. Veel cricketers, met name bowlers, zouden cricket -sokken hebben aangepast om extra warmte en bescherming aan hun voeten te bieden, terwijl een paar cricket -briefs nodig zijn om de buikwacht/doos te beveiligen. Veel dijbeschermers moeten shorts moeten verslaan om ze veilig te houden, terwijl de basislaag en zweetband extra items zijn.

Fankleding en trainingskleding
Cricket Fitness Wear is beschikbaar op de markt in het bereik van trainingspakbodems, hoodies, lichtgewicht, fitness tops en broek. Omdat deze dingen niet worden gebruikt tijdens wedstrijdspel, zijn ze verkrijgbaar in een veelheid aan kleuren, hoewel de trainingstrui meestal een standaard wit shirt is. Cricket -enthousiastelingen kunnen ook officiële cricket -T -shirts krijgen gedragen door Premier League -teams, binnenlandse clubs en nationale teams.

Alanic Global · Dingen om te overwegen bij het krijgen van cricketkleding
Soort gebruikte materialen
Tegenwoordig gebruiken veel cricketkledingmakers lichtgewicht technische materialen bij de productie van cricketkleding, terwijl sommige conventionele poly/katoenen blendmengsels gebruiken. Veel nieuwe cricket -T -shirts en broeken zijn gemaakt van de best ademende polyester met veelzijdigheid van zweetabsorptie. Andere geavanceerde vooruitgang omvatten mesh-dekking, die de luchtkwaliteit en vochtbesturingsschermen verbetert. Nieuwe cricket -T -shirts zijn dunner dan hun tegenhangers en hebben een nogal lichtgewicht voering. Moderne stoffen zoals Easy-Care Acryl worden gebruikt bij de productie van hedendaagse cricket-jumpers, maar conventionele wol- en wolcombinatie Cricket-jumpers zijn nog steeds relevant in de sector van vandaag, met name geïndividualiseerde cricket-jumpers.
Bedrijfseigenaren als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van cricketkleding aan uw voorraad Florida Wholesale Clothing Contact Populaire makers nu om bulkorders te plaatsen.

Tags:
Kledingmakers in Florida
Cricket Clothing Australië
Cricket kledingdistributeurs
Fabrikanten van cricketkleding
Cricket Clothing Makers USA
Leveranciers van cricket kleding
Cricket Clothing USA
cricket kleding groothandel
Aangepaste cricketkleding
Florida groothandel kleding
Sportkledingmakers in Florida
Groothandel bulk kledingverkopers in Florida
Groothandelkleding in Florida

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post