Upgrade uw stijl met de gesublimeerde hoodie -jassen voor aantrekkelijke silhouetten

Upgrade uw stijl met de gesublimeerde hoodie -jassen voor aantrekkelijke silhouetten
10/10/2016, gepubliceerd door Alanic Global
Hoodies absoluut lawaai veel, zoals de grootste garderobe die essentieel is voor de fysieke fitnessfreaks, maar ze zijn vandaag moeiteloos gemengd in de mainstream wereldwijde modescene. Een levensvatbare mode die belangrijk is, omdat het uiteindelijk is van een fitnesscentrum topper, nu kunnen de vrouwen ze veranderen op locatie van de ongemakkelijke outfits, en er nog steeds overwegend dapper en stijlvol uitzien. Er zijn niet veel meer het jasje met capuchon beperkt tot de neutrale tinten, omdat de toonaangevende sublimatiekledingmakers de methode hebben gegeven aan zowel de levendige als sterke bedrukte hoodies, die goed gaan met de boeiende personages van de mode die vrouwen vooruit vooruit gaat.

Dus als je ook vooruit kijkt om ze in je garderobe te hebben, dan moet je voldoen aan de verschillende stijlconcepten en ze moeiteloos stylen.

Het ruwe en prachtige silhouet
Wie verklaarde dat de ruwe grafische hoodies u niet de broodnodige prachtige ensembles kunnen bieden? Probeer deze evenwichtsoefening met een ruwe en harde capuchonjack met een jas of blazer, evenals team dit met een kokerrok kan zijn om het hele effect te zoverbleren. Zorg ervoor dat u keuzes in termen van kleur bewaart om ervoor te zorgen dat u veel meer kunt experimenteren in dit stijlidee. Om dingen veel vrouwelijker te maken, breng je een slingerzak mee om het silhouet te totaal.
Zeer gepolijst en evenwichtig
Net als het ruwe en harde of prachtige uiterlijk, kun je eveneens de gepolijste en eventuele ensembles krijgen met elk type gesublimeerde hoodies. Tijdens het aantrekken van het sweat T -shirt of jasje met capuchon of een elegante evenals gepolijste look, kunt u een zwarte kleine rok toevoegen om dingen op te jagen, met misschien een levendige hoodie, evenals een handtas of houd in elk type metalen tint vast . Breng hier wat draai aan met sneakers in plaats van elk type ander meisjesachtige schoenen.
Gelaagde spel ging sterk
Krijg een extreem ontspannende en ongelooflijk gelaagde look in de op maat gemaakte gesublimeerde jassen en hoodies voor de meest levendige en volumineuze avatars. Kleed je aan in een jumper nek gebreide top met een jumper jurk, en samen met een jas met een capuchon. Dit zal een atletische beïnvloede houding toevoegen, terwijl de laarzen met katten met kattenvormige bril ervoor zorgen dat u een vleugje vrouwelijkheid en verfijning met gril en panache toevoegt.

Street Style Shenanigans
Krijg wat edgy streetstyle look in een passend jasje met capuchon, samen met een trenchcoat in een contrasterende kleur voor de ochtenden in de winter. Combineer deze algehele look met een hoogbodem bodemhaak, evenals de flats of kunnen de ballerina’s zijn voor een extreem eenvoudig maar elegant silhouet.
Atletisch beïnvloed: Athleisure Fun
Met het feit dat er overal plezier gebeurt, hoe zit het met het samenwerken van een levendige jas met capuchon met trainingsshorts of tracks, met rode lippen en de stiletto’s. lijkt raar? Dit is echter unapologically extreem geweldig in termen van originaliteit die dit portretteert. Probeer verschillende kleuren uit in plaats van bij de neutrale tinten te blijven, en zorg ervoor dat u accessoires zoals elegante tassen en oorringen toevoegt om relaxte vibes toe te voegen aan deze stijl essentie.

Dus, de volgende keer dat u een winkelstop loopt, zorgt u ervoor dat u levendige gesublimeerde hoodies toevoegt aan uw koopkar. Pak de meest frisse en bijgewerkte versies van de kappen die zijn gemaakt door een extreem gevierde sublimated hoodie -fabrikant, om ervoor te zorgen dat u ze kunt stylen volgens de evenementen en evenementen waar u naartoe gaat.

Tags:
Custom Sublimated Jackets
gesublimeerde hoodie -fabrikant
gesublimeerde hoodies
Sublimatie -kledingfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post