De Sentimental Styles Gekozen voor Prins Philip’s begrafenis

Zoals beloofd, ik ben terug met een te publiceren op een aantal van de gedragen Prins Philip de begrafenis van deze zaterdag stijlen.

Ten eerste, wat achtergrond door middel van Bethan Holt zaterdag column in The Telegraph.

“Mourning toga is onderdeel van de Europese koninklijke cultuur al eeuwen, maar het zijn top in de 19e eeuw bereikt met de invloed van koningin Victoria, die een gemeenschappelijke voor de rest van de samenleving te volgen”, zegt Matthew Storey, conservator van Historic Royal paleizen, die de Royal Ceremonial jurk collectie bevat. “Toen haar geliefde andere helft stierf in 1861 verlaten ze de kleurrijke kleding van haar getrouwde leven en, met de rest van het koninklijk hof, zwarte kleding aangenomen als een uiterlijk teken van verdriet. Haar onderwerpen behoren volgde, waardoor een stormloop op de leveranciers van rouw materiaal up als in het hele land.”

Enkele gedachten over ‘rouw sieraden’ van The Court Juwelier:

Het algemene idee: “wit” juwelen, vooral diamanten evenals parels, gedragen op donkere (of soms wit) kleding. De koningin heeft de neiging om diamanten evenals parel broches selecteren met traditionele vormen en stijl thema’s, vaak met lint of florale motieven. Deze juwelen zijn niet bedoeld om de kijker te grijpen of trekken het oog. In plaats daarvan worden ze gedragen als onderdeel van rouwkleding: grote kledingstukken goed gedragen als een methode om de doden te eren, in tinten die helpen om de rest van het leven die de rouwenden zijn verwikkeld in een periode van rustige reflectie evenals verdriet te herinneren.

HM was in een ensemble hoogstwaarschijnlijk gemaakt door Angela Kelly, personal assistant HM evenals naaister, evenals een oude vertrouweling.

De koningin droeg de Richmond Broche, hieronder te zien in de inzet aan de bovenkant van de linker foto. Zoals The Telegraph opgemerkt, dat het “… gemaakt door Hunt evenals Roskell evenals die aan Maria, de Queen’s grootmoeder, als een bruiloft evenement aanwezig is in 1893 door de stad Richmond, evenals geërfd door Hare Majesteit Koningin Elizabeth toen haar oma overleed in 1953.”

Her Majesty’s Jewel Vault rapporteert HM eveneens droeg Pearl & Diamond knop oorbellen, evenals een drie Strand parelketting.

Ik begrijp niet wie maakte de hertogin van Cornwall ensemble echter wel informatie over haar broche evenals masker, waarbij de laatste een onderwerp een aantal mensen gevraagd over.

UPDATE: Met dank aan Trudy voor haar input, De dagelijkse Post verslagen van de hertogin droeg een jas en bijpassende jurk van Anna Valentine. Boven op de vacht, haar Bugle Horn Rifles Broche, verwijzen naar haar functie als kolonel-in-Chief van het apparaat. The Duke of Edinburgh overhandigd die functie aan haar nadat hij de instelling aangehouden voor 67 jaar. Hieronder zie je de Hertogin het dragen van de broche in november 2020.

Het lijkt erop dat haar gezicht masker is door Chester Beatty, een in Dublin gevestigde bedrijf.

Het patroon is de Black & Gold Thaise stijl (€ 9,95, ongeveer $ 12 op de huidige wisselkoersen); het masker 100% polyester. UPDATE APR20: Met dank aan Maryalice voor haar commentaar, de link is naar de cadeauwinkel in de Chester Beatty bibliotheek evenals Museum, gemaakt om het huis van de collecties van de mijnbouw magnaat Chester Beatty.

De hertogin van Cambridge eveneens droeg sieraden stukken met sentimentele gehechtheid, zowel geleend van HM.

Haar ketting is de vier Row Pearl Choker, met vier onderdelen van de parels, evenals een centrum diamantgreep. Het Hof juwelier schrijft: “De parels waren naar verluidt een geschenk van de Japanse regering, tijdens de jaren 1970 mogelijk overgenomen, toen zij een staat zien dat volk.”

U kunt rekening houden met de hertogin het dragen van dit stuk voor een persoonlijke diner bij Windsor Castle in 2017, het vieren van de koningin als Prins Philip de 70ste bruiloft evenement verjaardag.

Hier ziet u de Koningin het dragen van de ketting in 1983.
Insluiten van Getty Images

De ketting werd uitgeleend aan Diana, Princess of Wales, voor 1982 banket in Hampton Court Palace (foto hier). Hieronder een betere kijk op zaterdag ketting als oorbellen.

Veel erkende de Bahrein Pearl evenals Diamond afname Earrings. hier is de achtergrond op hen zoals gerapporteerd door Her Majesty’s Jewel Vault:

Een van de bruiloft evenement de giften van de Prinses Elizabeth evenals Luitenant Philip Mountbatten in 1947 ontving was een parel shell met zeven grote parels van de heerser van Bahrein op het moment. Volgens de Royal Collection, twee van deze parels werden niet lang na deze paar oorbellen te produceren benut.

De oorbellen hebben elk een grote ronde diamant evenals vier kleinere, drie baguette diamanten, evenals een Bahrain parel bengelen onderaan.

Lady Louise evenals haar moeder, Sophie, Gravin van Wessex, ook droeg sieraden met sentimentele betekenis.

Lady Louise broche werd gekenmerkt door een hoofd van het paard evenals gekruld zweep, verwijzingen wagen rijden, iets wat ze isMeded met haar late grootvader, terwijl Sophie’s broche van in elkaar grijpende harten “een geschenk van haar andere helft was om hun allereerste huwelijksevenwichtig jubileum in 2000 te markeren,” Per Court Juwelier.

Nu voor onze blik op de Hugsches van de kleding van Cambridge en accessoires voor de service van zaterdag.

Ze was in vrijwel alle herhaalde stukken gegarneerd door een elegante nieuwe (voor ons) Catherine Walker Coat.

De vacht is de Beau Tie-stijl, geïntroduceerd voor het kerstseizoen in een feestelijke rode kleur.

Catherine Walker beschrijft het kledingstuk als een “… Coarddress met plooien die zorgvuldig vallen van de kijk om in een boog aan de halslijn te binden.” Het beschikt over prinsesnaden, gestructureerde schouders, 3 zelfbedekte knopen aan de voorkant, evenals bij elke manchet, evenals een onderscheidende boog.

Onder de vacht, een toga van Roland Mouret erg eerst gezien op het jaarlijkse festival van de herinnering in november 2018.

De asymmetrische nekstijljurk is gemaakt van wol met een stretch-zijden voering. Het toont een gemonteerd lijfje, ellebooglengte mouwen met een buikle manchet, evenals een back-ritssluiting.

De halslijnen van de toga en jas waren een uitstekende achtergrond voor de ketting en oorbellen die de hertogin droeg.

De hertogin droeg haar haar in een uitgebreide updo.

Ze bracht een Philip Treacy-hoed terug die in november 2019 voor herdenkingsdag zondag is gedragen.

Het was een elegante, ingetogen stijlverklaring.

Het zag eruit alsof de hertogin haar Gianvito Rossi 105 Suede-pompen droeg.

De hertogin droeg een Jimmy Choo-koppeling die ze al enige tijd heeft gehad, de Celeste-stijl in zwart fluweel. De zak meet 8 “x 4” en wordt ook geleverd met een optionele keten voor het dragen van het stuk als een tas.

Ik begrijp niet wie de handschoenen van de hertogin of de masker de publicatie heeft bijgewerkt als ik iets over die items ontdek. Update 19 april: het lijkt erop dat Kate haar handschoenen van Cornelia James ‘Alice kan hebben gedragen.

Update 20 april: Met dank aan Zamira voor haar e-mail droeg de hertogin een masker door Amaia Kids, de stijl ‘Duke / Duchess’ (£ 15).

Hier is nog een foto van de evenementen van zaterdag.

Een zachte herinnering voor nieuwe bezoekers van de site: geen opmerkingen, op gewicht of speculatie op elk type gezondheids- en welzijnsvoorwaarden.

Linkage:

Hare Majesty’s Jewel Vault publiceert op sieraden die op zaterdag worden gedragen, is hier; De publicatie van de Court Juwelier is hier.

Bethan Holt’s alledaagse telegraafkolom op de geschiedenis van Royal Mourning Town-codes is hier; Haar stuk op stijlen gedragen voor de begrafenis van zaterdag is hier.

Onze diepgaande publicatie op kettingen die door HM aan de hertogin worden geleend, is hier; Onze diepgaande bescherming van oorbellen die door de koningin aan de hertogin worden geleend, is hier.

116SAVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post