Nogmaals met de zomer

Ik weet het, ik weet het, er is nog steeds sneeuw buiten (er is in ieder geval in Chicago) en ik spring weer vooruit naar de zomerjurken. Wat is er mis met me? Kan ik niet in het nu leven? Blijf in het moment?

Nou, nee, niet wanneer het weer in de nu zo slecht zuigt. In het algemeen ook, ik hou van de toekomst tot het verleden, maar vintage naaien geeft me het beste van beide werelden. Ik kan rondkruisen in de zogenaamde vuilnisbak van de geschiedenis voor esthetische flotsam zoals naaiende patronen, en draag ze dan voor mijn computer. Ik kan me niet voorstellen dat de makers van dit patroon, bijvoorbeeld, ooit zelfs een computer aanraken. Misschien hebben ze nooit een punch-kaart gezien! En toch is de enige manier om hun werk nu echt te vinden, door één is. Het geeft je een soort hoop op allerlei andere dingen die verondersteld zijn om ephemeral te zijn. Misschien zal ons werk leven op manieren die we nooit hadden bedoeld of ingebeeld?

Ik hou hier van de bruine versie – ik hou van bruin voor de zomer, vooral bruin en geel – hoewel de grensafdruk echt heel schattig is. Hoewel ideaal nu, met de sneeuw en de kou en het hoeven en toch een stuk meer weken voor daglichtbesparingen, zou ik waarschijnlijk iets leuk vinden dat de zomer heeft beloofd!

Zoals je vanuit de afbeelding kunt zien, is het B32. Klik op de afbeelding om de eBay-veiling te bezoeken … Ik denk dat dit nu ongeveer $ 12 is ideaal.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De jurk per dag gids om te leren naaien: deel onefebruari 5, 2008
Dus wat? 10 december 2008with 143 reacties
Tweekleurig, altijd twee-toneoctober 12, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Glamour KillsGlamour Kills

Glamour Kills is een Amerikaans merk van Marc Capicotto. Verbluffend overal op prints die we behoorlijk draagbaar vinden. De stijl kan meestal worden opgepikt in een categorie luide irritante kleuren.