Opgelost.

Nou, net zo ongeveer iedereen in de westerse wereld, dacht ik over het maken van een aantal resoluties voor het nieuwe jaar. Weet je, dingen zoals “Professional Hula-Hoop Artist” worden en “Lees meer Verbetering van literatuur.” Maar al een tijdje heb ik me gerealiseerd dat de meeste resoluties niets meer zijn dan “Doe vandaag wat morgen je wenst dat je gisteren hebt gedaan, ‘en dat maakt resoluties eenvoudiger om te maken (zo niet gemakkelijker te houden).

Nu, voor de vakantiepauze, had ik heel veel resoluties. Ik ging naaien! Ik zou foto’s maken van alles wat ik al heb genaaid, om hier te posten! Ik ging een aantal vakantiekaarten uitzenden en ik ging bakken, en ik zou mijn e-mail en mijn lezen inhalen …

[Je kunt zien wat hier komt, kan je niet?]

Ja, de goden lachten, en de hele jurk een dag familie bracht de meeste van de post-kerstperiode ziek als de spreekwoordelijke honden. Wanneer alle neuronen in uw schedel hun inspanningen tot de All-Out-slijmproductie en je gewrichten hebben omgeleid, voelen je gewrichten alsof ze zijn geslagen door een aanvaller met een bal-peenhamer en een nauwgezet gevoel van plicht, er is niet zozeer mee de “Catching Up”. Er is echter nogal veel van het “achter vallen”.

Het enige goede ding om ziek te zijn, was dat, voor het eerst, mijn kleine jongen besloot om voor me te zorgen. Hij was de eerste om ziek te vallen, en het hebben van de veerkracht van de jeugd, hij was weer goed, min of meer, in ongeveer 36 uur. Dus besloot hij zijn heroscerende tijd door te brengen aan mij en aan zijn vader, door ons farmaceutische-grade knuffels te geven, rustig te lezen terwijl we op verschillende horizontale oppervlakken zonk The Tivo, en, een glorieuze ochtend, door me een heerlijk ontbijt te maken van toast en oranje plakjes, gepresenteerd op een dienblad. Gezien het feit dat hij slechts zes jaar oud is en dat hij niet eens ontbijt voor * zelf is *, was dit hartverwekkend aanraken. Hoewel ik er vrij zeker van ben, kreeg hij het idee van deze Calvin en Hobbes, die hij de nacht ervoor zou lezen:

Gelukkig weet hij het fornuis niet aan te raken zonder een falanx van zwevende volwassenen, dus ik hoefde niet uit mijn ziekbed te gaan om de brandweer te bellen.

Maar wat heeft dit een van deze te maken met resoluties? Welnu, dit jaar, naast het doen van meer verbetering van het lezen, hoop ik ook meer te naaien uit mijn voorraad patronen, die deze hierboven omvat. en om ze te organiseren, in een van die mooie bindmiddelen die de voor- en achterkant van elk patroon heeft, voor eenvoudig browsen. Op die manier kan ik de daadwerkelijke patronen weghouden en door nummer op een mooie veilige plaats worden gearchiveerd, in plaats van opgestapeld in driften rond mijn naaiende kamer. Dat zou niet te hard moeten zijn, toch? Een paar weekends van scannen en fotokopiĆ«ren? Je hebt gelijk – ik zou dat niet te hard moeten zeggen. De goden luisteren, en ik kon nog steeds een arm breken …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Gelukkig nieuwjaar! 4 januari 2010 met 49 reacties
Ontmoet Birgit! 11 november 2009 Met 28 opmerkingen
Rant: Ik zie Londen, ik zie FrankrijkOntober 28, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post