De reis van rugby-t-shirts en waar het vandaag staat

De reis van rugby-t-shirts en waar het vandaag staat
06/01/2021, gepubliceerd door Alanic Global

Hoe sport je een rugby-t-shirt voor heren en ziet je er niet uit als een preppy advertentiecampagne uit de jaren 90? Je hebt je breedbenige denim met waarneembare logo’s, actieve-casual pullovers, evenals voldoende hoofdschaduwblokkering, met een beetje donker milieuvriendelijk en wit, om rond te gaan.
Het schreeuwt Blasé Americana, een combinatie of eenvoudige en gemakkelijke sportkleding, evenals vintage Ivy League -gevoeligheden, met een vleugje grootstedelijke stijl die erin is gegooid voor massale aantrekkingskracht. Ergens daar is er een rugby shirt, blocky strepen, gewaagd, lange mouwen, evenals een contrasterende kraag die het ver boven je typische T-shirt verhoogt.
Men’s kledingstukken en in het bijzonder op straatkleding, is het zien van de vroege hervattingen uit de jaren 90, met populaire logo’s en erfgoed sportkleding die hun methode terug in onze kasten maken.
Het is vergelijkbaar met een gemakkelijkere, veel directere tijd, maar ook deel uit van precies hoe het patroon terugcyceert. We zijn gegaan met old-school hiphop, ravewear, evenals grunge-stijlen, evenals Logomania uit de jaren 90 is aannemelijk in de rij.
Tot nu toe verwijst schaduw-geblokkeerde anoraks en windbrekers, bredere denim zonder stretch fabricage, evenals sweatshirts, een aantal sportieve grote logo-grafische afbeeldingen, verwijst naar het einde van het Clinton-tijdperk.
Daarom hebben Rugby T-shirts van rugbykledingproducenten binnen deze versterkte overvloed hun moment.
Stoffen en stijl die worden gebruikt in rugbyoverhemden
Primaire configuraties werkten samen met een wollen sweatshirt samen met witte bodems, maar met de tijd veranderde het in een langdurig katoenflanellen shirt, een vlinderdas, evenals een pet, met atleten met lange bodems, een somber contrast met de slanke, polyester van de huidige, polyester- gebaseerde shorts en uniformen.

Vooral deze primitieve shirts hadden een vrij dikkere samenstelling, geconstrueerd uit zware gauge katoen, evenals korte kragen samen met rubberen knoppen.
Deze mix, sterk voldoende dat het materiaal niet zou scheuren, knoppen zouden vóór de herfst ongedaan worden gemaakt, evenals een kraag in de omgeving en werd niet snel begrepen door het tegengestelde team, veel beter op de grond uitgevoerd .
Het verhaal achter die strepen
Het T-shirt in het juiste programma droeg strepen, misschien wel een van de vele belangrijke attributen van de outfit, om visueel af te nemen van het ene team van het andere. 5 of 6 strepen, in zichtbaar contrasterende, afwisselende tinten, is het traditionele ontwerp, hoewel de hedendaagse informele slijtage vaak uit dit patroon breekt.
Bedrijfseigenaren als u van plan bent zich te wagen in aangepaste groothandelkleding alleen u die u nodig hebt, is contact opnemen met een van de meest vertrouwde producenten op de markt en een offerte aanvragen. Ga met de collectie die ze te bieden hebben, evenals de stukken die je wilt in je winkel. Verlaag een e -mail naar het ondersteuningsteam!
Audioversie: The Journey of Rugby T-shirts en waar het vandaag staat
Richting:

Tags:
Aangepaste kledingproducenten VS
aangepaste kleding groothandel in IJsland
aangepaste kleding groothandel fabrikant
Aangepaste rugbyuniformen in North Carolina
Aangepaste groothandelskleding
Rugby kledingproducenten in Saoedi -Arabië
Fabrikanten van rugbykleding
Rugby Jersey -producenten in de VAE
Rugby jersey groothandel in New York
Rugby League -kleding in Californië
Rugby League -uniformen in Oregon
Rugby T-shirtproducenten in Florida
Rugby T-shirtproviders in Frankrijk
Rugby T-shirt groothandel in Canada
Rugby T-shirts distributeurs in Oekraïne
Rugby -uniformen in Texas
VS Rugby Jerseys
Groothandel aangepaste kledingproducenten in Nevada
Groothandel op maat gemaakte kleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post