Lederen vest en luipaardpompen

Zoals beloofd vanmorgen, hier is een andere manier waarop ik deze ongelooflijke luipaardblok hiel enkelbandpompen heb gestyled. Op Amazon Style Code Live (klik hier om de video te zien als je het hebt gemist!), Hebben we gesproken over de heropleving van Leopard op Fall Rateways, en ik ben voor één ben zo aan boord met de trend. Ik kan niet wachten om mijn favoriete luipaardstukken uit te schakelen die de afgelopen seizoenen stof hebben verzameld, en zie (snap het?! #Leopardjokes) tonnen geweldige nieuwe stukken voor de herfst die de trend op ongelooflijke manieren bevatten. Ik heb hieronder een paar favorieten opgenomen, maar ben vooral een fan van deze luipaardloafers en deze luipaardjas. Ook heb ik deze luipaardkoppeling nu ongeveer drie jaar bezit en het is een grote MVP van de kast geweest.

<< >

Culottes: Milly (vergelijkbaar hier, hier en hier) | V-hals T-shirt: c/o Zady (mijn favoriete basis T-shirt nu!) | Lederen vest: Dawn Levy | Schoenen: Sam Edelman | Ketting: c/o mejuri | Oorbellen: SAKS | Tas: Danielle Foster | Zonnebril: Wonderland (hou van alle andere kleuren die beschikbaar zijn in deze stijl) | Lip: Buxom (Brooklyn)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post