T-shirtverkoop: gratis worlwide verzending bij Neatoshop

Neatoshop Sale: gratis over de hele wereld verzending!

Neatoshop is een van de meest prominente print op Demand Tee Shirts -sites met een verzameling van meer dan 46.000 stijlen van Indie -kunstenaar over de hele wereld. Ze kunnen ook afdrukken op hoodies, tassen, opslagtanktops en zelfs T-shirts met honden!

Het is inderdaad netjes!
Naast de fantastische ontwerpen, met popcultuurmash-ups, is er nog een fantastisch ding over de site. De Neatoshop heeft een verkoop, dus er is niet veel betere tijd om deze T -stukken net op tijd voor de zomer in handen te krijgen.
De classificaties variƫteit van strips tot films en tv, tot sport, fantasie of zelfs horror-t-shirts. Nog een ding dat suggereert dat de producten en services de hoogwaardige prints van hoge kwaliteit zijn. Je krijgt zowel evaluaties van hun werk als naast elkaar vergelijking van wat hun concurrenten aanbieden.

Het ding is dat ze de drukdiensten niet uitbesteden, ze doen het zelf. Daarom hebben de stijlen dynamische kleuren, zelfs op een moeilijke garderobe zoals fleece.
Bovendien bieden ze eveneens maten van snapsuits van kinderen tot oversized T -shirts (zoals 3xl, 4xl, 5xl en 6xl).
Ze worden internationaal verzonden, maar als het zich voordoet dat uw land niet op de lijst staat wanneer u uw bestelling bekijkt, kunt u contact met hen opnemen via e -mail op info@neatoshop.com en speciale levering regelen.
Als laatste echter niet in de laatste plaats, kunt u als ontwerper contact met hen opnemen met een kant-en-klare stijl die u op hun site kunt aanbieden.
Dus, breng het op deze zomer met een aantal geweldige T -shirts en geniet van gratis verzending tot 7 mei!

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post