Zoals beloofd: de Fox-jurk

Zoals beloofd, is hier de vosskleding. De stof is “een wandeling in het bos – Fox Frolic” door Aneela Hoey voor Moda, en ik kocht de mijne op Equilter.com (hoewel ze uit zijn). Ik hou van de uitdrukkingen op hun kleine foxy-gezichten:

De trui is van het einde van het land in een kleur genaamd “bittersweet” en past perfect bij de kleine vossen. Je kent het ronduit viscerale plezier niet, het geeft me om kleuren perfect te laten matchen, mensen. Er is een hiĆ«rarchie van color-matching thrill, met het laagste niveau is 1) dingen die online zijn gekocht van wild, ongelijksoortige bronnen, maar in dezelfde algemene tijdsbestek; Voortgang tot 2) dingen genaaid van twee verschillende weefsels die draaien rond een gedeeld accent; en (het beste van alle) 3) combinaties samengesteld uit spullen in mijn garderobe, met PERK-punten als een van de kleuren ver, weg is, als een raar oranje of groen die niet in de natuur wordt gevonden. Ik zal jarenlang riemen, sjaals, sneakers, panty’s en vesten, alleen maar om de kans te hebben om ze met iets anders te verbinden. (Het spreekt voor zich dat items samen verkocht en ontworpen om perfect te evenaren, niet tellen. Zelfs garanimalen. Het idee is om je eigen garanimalen te maken!)

Deze jurk is erg leuk om te dragen – het voelt gewoon speels. Het kreeg vorige week veel liefde toen ik ook in Portland was, vooral van de heren. En Portland zijn Portland, het voelde niet SKEVY. Weet je niet zeker waarom, maar jongens gekleed in een stijl die ik graag ‘Scholar-Houtjack’ noemen (geruite shirt, magere broeken en sneakers, bekroond met zware bril en een zware baard, vooral als hun lichaamsbouw zo zou zijn -bench-druk ze), zeggende: “Oh, dat is een [Effing] Awesome Dress!” zijn aanbiddelijk dan offputten. (Nog beter als ze me tegelijkertijd een heerlijke ijskoffie maken.) Natuurlijk was ik op een conferentie die alles over de liefde draaide, dus misschien had ik het verwacht hadden.

Ik kreeg ook een epische kop koud terwijl ik in Portland was, dus het balanceert alles uit.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Tien dingen die ik ga maken zodra ik in de buurt kom naar Itdecember 11, 2008with 64 reacties
New Dressjuly 6, 2012in “Erin_sewing”
Wat ben je aan het doen voor geplaturday? 26 september 2012 met 12 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post