Te veel stof

en natuurlijk “te veel” hier kan impliceren dat ik ook te veel stof bezit (waar) of dat deze stof hier, het beste is, is te veel (waarschijnlijk waar).

Dit is wat Liberty-gazon die goedkoop is (tot nu toe …) op eBay. Ik koop het niet (zie me niet aanschaand? Zie me met tegenzin niet kopen?) Meestal omdat ik al ongeveer zeven of acht yards van Liberty en Route naar me uit het VK heb en ik denk dat als ik er nog veel meer aankoopt Zal een goede man zijn van MI5 die aankijkt bij mijn deur met een paar spiffy-gadgets, die voorzichtig ondervraagd wat een persoon kan eindigen met al deze stof, en zou ik hem niet willen laten weten wat mijn plannen voor geopolitieke overheersing zijn, Dus hij kan ze scotcheren? (Toen zullen we natuurlijk seks hebben, kort gevolgd door explosies van een ander soort. En een auto-achtervolging. Alletje dat een manier in mijn naaiende tijd zou snijden, dus ik kan het beter verbazen.

Ik koop het ook niet omdat het een beetje kort is, en ik heb een belofte gemaakt om nog geen veel meer stof te kopen als ik niet ten minste drie meter van 54 “wijd of vijf yards van iets anders kan krijgen. Ik Ik ben uitgeput van het verspillen van tijd die patronen uitleggen om te ontdekken dat mijn stof een halve werf is. Ik heb die tijd nodig om daadwerkelijk naaien, Dammit, dus nu is het vijf yards of niets. Het maakt me niet uit hoe mooi het is. Blijf zeggen “Oh, ik zal een blouse maken,” maar ik draag niet echt blouses, ik draag jurken, en ik draag t-shirts, en ik draag truien. Ik draag geen blouses. Ik heb geen blouses -Made en verlaten in mijn naaiende kamer het best dit moment. Ik heb een dozijn kant-en-klare blouses opknoping in mijn kast, waarvan een of twee nog nooit zijn gedragen. (Sheer Black Chiffon? Wat denk ik? Zorg als het een Peter-Pan-kraag heeft! Ik geef de schuldige ziekte de schuld, die koortsachtige opwinding die over je komt als je er bent en leidt je om ongeschikte kleding te kopen, denkend dat je op magische wijze de een soort persoon die ze draagt. Sommige mensen hebben het huishoudelijke equivalent, IKEA-syndroom, waar ze een container aanschaffen met een grappige naam zullen ze op magische wijze georganiseerd maken.)

Hoe dan ook, als je blouses, of zeer smalle rokken maakt, is dit een heck van een print. Ik wou dat ik de naam ervan kende, want ik zal er veel meer uitkijken … ongeveer drie meter meer.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Beste Libertynovember 28, 2007
Angst voor de zorg van FailurayMay 1, 2008
Op zoek naar een jurk … en nag me, pleasejanuary 20, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Back in BlackBack in Black

Jacket: Helmut Lang (vergelijkbaar hier) | Jurk: J. Crew (vergelijkbaar hier) | Schoenen: Ralph Lauren | Zonnebril: escada | Pools: Essie (Berry Naughty) | Ketting: Ralph Lauren | Oorbellen: Giani