GROTE AANKONDIGING!

Terwijl San Francisco een heel speciale plek in ons hart heeft, zijn Rich en ik zo enthousiast om aan te kondigen dat we teruggaan naar NYC! Sheesh, het is gek om dat op schrift te zetten, en zo geweldig om het eindelijk met jullie allemaal te delen!

Er is vandaag veel te bespreken, inclusief informatie over wat aannemen die we doen bij Trove (scrol naar beneden naar de onderkant van dit bericht als je geĆÆnteresseerd bent!) Maar laat me je eerst een beetje vertellen over hoe dit allemaal tot bloei kwam. (Dat was een grote appelgrap. Krijg het? Fruit? Apple? Misschien niet.) Als je nieuw bent op deze blog, weet je misschien niet dat mijn echtgenoot Rich en ik elkaar hebben ontmoet toen we allebei in NYC rechts woonden na de universiteit zes jaar geleden. Na twee jaar te hebben daten in NYC, moest Rich naar San Francisco verhuizen voor een nieuwe baan, maar ik verbleef in NYC en we deden het goede oude bicoastal lange afstands ding voor de komende twee jaar.

Na twee jaar lange afstand, (Sheesh, het is alsof we alleen dingen doen in stappen van twee jaar …) Ik verliet mijn baan in Finance in New York om Trove met Rich te lanceren. Hij begon ook net aan een MBA -programma in Stanford, dus zes maanden na het verlaten van mijn baan in NYC, verhuisde ik mezelf en het nieuwe bedrijf van New York naar San Francisco ongeveer anderhalf jaar geleden. (Daar! Brak de tweejarige trend! Bold Moves!) Aangezien Trove een mobiele app is, was de Tech Scene Silicon Valley een prachtige plek om het bedrijf te lanceren, en terwijl ik diepbedroefd was om NYC en mijn beste vrienden te verlaten, ben ik snel werd verliefd op San Francisco. Het is zo’n speciale stad, die al het zoeter van de familie van Rich in de buurt is en mijn tante en oom die op slechts een paar blokken van ons appartement wonen.

Na de afstuderen van Rich uit Stanford dit voorjaar en de publieke lancering van Trove leken alle vingers ons terug te wijzen in de NYC -richting. Met twee modegerichte bedrijven (Memorandum en Trove) biedt de Big Apple ongeĆ«venaarde kansen en is het echt de beste plek voor ons om onze bedrijven op dit punt in ons leven te runnen. Er is geen stad waar we meer van houden, en geen plaats waar we zowel persoonlijk als professioneel meer inspireren, dus we zijn absoluut extatisch om terug te gaan naar onze geliefde NYC! We zouden gewoon willen dat we al onze West Coast -familie en vrienden samen met ons konden meenemen …

Dus, hoewel we er kapot van zijn om weg te gaan van familie en vrienden hier in de Bay Area, zijn we heel blij met de kansen en avonturen die voor ons liggen in New York. We komen altijd terug om San Francisco te bekijken voor vakanties en andere vakanties het hele jaar door, dus het vertrek wordt veel gemakkelijker gemaakt, wetende dat we vaak terug zijn!

Rich en ik beginnen net te zoeken naar appartementen in NYC, dus als je een ruime appartementen met twee slaapkamers te huur in Tribeca kent, schiet me dan een bericht op mary@memorandum.com, en ik beloof dat we ons eerste kind zullen noemen daarna jij. Zelfs als je naam Matilda is en ons eerste kind een jongen is.

Ook als je in NYC woont en je geweldig bent of je weet dat iemand geweldig is en een of beide of jullie beiden op zoek zijn naar een baan, is Trove aan het inhuren! We zijn vooral op zoek naar een aantal meer getalenteerde ontwikkelaars om ons steeds groeiende team van ingenieurs aan te sluiten, maar vullen ook verschillende andere posities. Klik hier voor meer info!

Jurk: Wayf | Tas: J.W. Anderson | Belt: oud, vergelijkbaar hier en hier | Schoenen: oud, vergelijkbaar hier en hier | Barrette: Mrs. President & Co. | Zonnebril: Wonderland | Ringen: Mejuri

<< >

MMK, ik ga nu verdronken in appartementenvermeldingen in New York City … wens me geluk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

AmsaleAmsale

delen Tweet Pin Reddit Zak Amsale Uitspraak van: ahm-sah-lay Haar teleurstelling in het vinden van de juiste bruidsjurk in 1985 leidde Ethiopische Amsale Aberra om haar bruidslijn te lanceren. Met