Omkeerbare sjaal + Windowpane Coat

Scarf: Burberry (momenteel 33% korting en beschikbaar in drie andere kleuren!) | Windowpane Coat: Helene Berman | Rok: theorie | Turtleneck: Nordstrom Collection | Panty’s: DKNY | Pumps: SJP Collection | LIPS: NARS (Bansar)

<< >

Zoals de ticker op mijn rechter rechts zijbalk aangeeft, is eerste kerstdag beangstigend snel. Je kunt hier mijn volledige vakantiegids bekijken, maar vandaag dacht ik dat ik nog een favoriet cadeau -idee zou delen – een klassieke sjaal zoals deze Burberry -schoonheid. Je krijgt extra waar voor je geld met deze omdat het omkeerbaar is – Burgundy en zwart aan één kant met kameel en zwart op de omgekeerde. Ik ben in het algemeen een substantiële sjaalfan, omdat het de eenvoudigste outfits volledig opnieuw uitvindt, maar het zorgt echt voor een heerlijk vakantiegeschenk voor de mode-liefhebbende dame in je leven om de volgende redenen: (1) een vierkante sjaal zoals deze is trés trendy; (2) Het is iets dat ze voor altijd zal hebben; (3) Het is de definitie van veelzijdigheid en kan net zo gemakkelijk worden gekoppeld aan een formele of werkklare outfit zoals deze als het kan zijn met gescheurde jeans en een T-shirt; en (4) het vereist niet dat u de gevreesde maatbeslissing neemt die u moet nemen bij het kopen van andere kledingartikelen (niemand wil kerstdag in het hondenhok doorbrengen).

Op een afzonderlijke opmerking, zoals je misschien hebt gemerkt, heb ik onlangs mijn topnavigatiebalk bijgewerkt, mijn sectie “Office Style” opnieuw georganiseerd-wat natuurlijk het primaire inhoudsgebied van deze blog is-en ook een paar andere categorieën toevoegen Dus je hebt gemakkelijk toegang tot af en toe berichten die ik doe die spreken tot andere gebieden van het leven van het werkende meisje – fitness, schoonheid, bruiloft, enz. Ik heb hier een paar noten over ontvangen (voor degenen onder u die mij volgen op Snapchat [gebruikersnaam : Maryorton] Ik moest daar razen over een bijzonder schandalige opmerking die ik gisteren ontving), en wilde gewoon verduidelijken dat het geen grotere inhoudsverschuiving op Memorandum aangeeft.

Als je de blog elke dag leest, weet je dat mijn focus op kantoorstijl blijft en hoe het werkende meisje zeven dagen per week mode in haar leven kan opnemen – niet alleen op nachten en weekends wanneer we op kantoor zijn. Op verzoek van ontelbare lezers heb ik ook genoten van het delen van af en toe een off-duty look of lifestyle-post (zoals de trouwpost van gisteren) die spreekt tot andere aspecten van de wereld van het werkende meisje. Het houden van een gezond evenwicht tussen werk en privé is belangrijk, dus ik wil graag hier af en toe inhoud produceren die het idee onderstreept dat je een succesvolle carrière en een gezond persoonlijk leven kunt hebben. Of het nu is hoe u een training in uw werkweek, reistips of ideeën voor huwelijksplanning kunt passen – ik schrijf altijd vanuit het perspectief van het werkende meisje.

Voor de duidelijkheid, werkstijl is en blijft hier het brood en de boter! Met uitzondering van de trouwpost van gisteren, hebben elk van de vorige berichten in de afgelopen week inhoud in kantoorstijl opgenomen – vooral het bericht van vorige week op mijn Working Girl -garderobe -nietjes! Dus, als je een bericht tegenkomt waar ik laat zien hoe je iets veelvullen kunt dragen in en uit het kantoor, wat mijn favoriete schoonheidsproducten zijn, of hoe ik mijn bruiloft gepland, geruststuurde, meer werkkledingposten zijn net rond het Corner and the Office Style Core of Memorandum gaat nergens heen!

Fijne donderdag!

Dit bericht werd geproduceerd in samenwerking met Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post