Positief zijn op het werk versus arrogant zijn

Wat is het verschil tussen vertrouwen en arrogantie, met name op het werk, met name voor vrouwen? Hoe kun je precies zien of je die lijn op het werk hebt overschreden? bezoeker een wonderen …
Ik heb een gevoelig onderwerp dat ik nog niet heb gezien over zelfbeheersing op het werk. Ik ben onlangs aangenomen op een wetgevingskantoor waar ik de laatste twee zomers heb gezonder dat ik een rechtszaak had gedaan.
Op het werk werd ik in het kantoor van het Hiring Managers geroepen en werd het volgende verteld. Hiring Manager is een van mijn grootste supporters. Hij gelooft dat mijn carrière me veel verder kan brengen dan de meeste mensen in hun carrière in de topdivisie. Een paar van mijn evaluaties van supervisors uit de zomer geloofden echter dat ik soms arrogant handelde. Hij verklaarde dat hij niet geloofde dat ik arrogant was, maar sommige dingen die ik tijdens mijn interview verklaarde, dansten de lijn tussen zowel positieve als arrogante en verhoogde rode vlaggen. Hij verklaarde dat hij het alleen ter sprake bracht, omdat hij niet iets in de situatie wilde vermelden, het werd in de toekomst een probleem.
Enig inzicht in het reageren, behalve hem te bedanken voor het vertellen van mij en heeft het hem bedanken voor het steunen van mij?
Interessante vraag, bezoeker A. We hebben gesproken over hoe we precies deskundigen kunnen zijn zonder te verschijnen alsof je denkt dat je de leiding hebt, naast het belang van nederig en dankbaar zijn als je met oudere mensen aan het netwerken bent – echter We hebben niet gesproken over wat te doen als je wordt verteld dat je arrogant bent.

(Aan de andere kant hebben we het precies gehad over hoe we een compliment kunnen nemen, naast veel over een gebrek aan vertrouwen; we hadden een discussie over het boek The Confidence Code en we hebben berichten gedeeld over het onder ogen zien van angst als Nou als een laag zelfbeeld, imposter syndroom en werk doen waar je niet voor bent, heb je een paar gedachten, maar ik ben benieuwd wat bezoekers zullen zeggen.
Dit kan een probleem met een geslachtsbehandeling zijn – d.w.z. een man kan exact dezelfde dingen doen die je doet, maar je wordt ‘arrogant’ genoemd omdat je een vrouw bent. De Pantene -advertentie komt in me op, net als sommige van de recente problemen die zijn toegenomen door de Ellen Pao -proef (zie bijvoorbeeld dit Slate -artikel) of enkele discussies over arrogantie en eerbied bij de New York Fed (zie het Baffler -artikel). Wanneer u de lage persoon bent op de totempaal, evenals vroeg in uw carrière en deze specifieke baan, stel ik echter voor dat u doet alsof het geen probleem met de geslachtsbehandeling is. Raak niet zo goed verstrikt in de vraag of het eerlijk is of het is niet, omdat er in dit stadium niet veel is, dat je verder kunt doen dan het krijgen van een nieuwe baan.
Vraag om meer info van uw wervingsmanager. Welke specifieke acties of attitudes veroorzaken mensen om te geloven dat je arrogant bent? Welke specifieke omstandigheden kan hij u verstrekken?
Zoek naar de kern van de waarheid en pas uw gewoonten dienovereenkomstig aan. Hier is het belangrijkste: kijkend naar die omstandigheden en die acties, klinkt elk soort ervan “arrogant” voor jou? Als u het ermee eens bent dat u de lijn van vertrouwen in arrogantie hebt overschreden, past u uw acties aan. Onderbreek je mensen? Biedt u langdurige gedachten in omstandigheden waarin u, als de junior persoon in de kamer, kort of stil moet zijn? (Vooral in vergaderingen met klanten, of met een aantal hoge billers, dus het is een “dure” bijeenkomst.) Denkt u aan een werk om “onder jou” te zijn? Ik houd er rekening mee dat ik, terwijl ik veel documentevaluatie toewijst aan een groep van de eerste jaren, een van de jongens zoiets zei als: “Uh, oké, ik ben echt meer een enorme fotoguage.” Nadien gooiden de senioren (waarvan ik een van de meer junioren was) gekleed: “Ha, ja, we zullen de partner van $ 1000 per uur gewoon vertellen om dan een pauze te nemen.”
Als u het echter niet eens bent, beoordeel dan de betrokken personages. Nu je meer info hebt van de wervingsmanager, begrijp je wie deze dingen over jou heeft gezegd? Kun je het erachter komen (of je wervingsmanager rechtstreeks vragen)? Als je begrijpt wie geloofde dat je arrogant was, kun je ervoor kiezen om je gewoonten om hem heen of haar af te dekken – of, als je kunt, in plaats daarvan met andere mensen werken.

Lezers, wat zijn uw gedachten? Hoe moet een jonge dame precies reageren als haar manager haar opmerkingen geeft dat ze “arrogant” is? Waar denk je dat de lijn tussen positief zijn op het werk is – evenals arrogant zijn?
Verder lezen:
De truc om positief te zijn (zonder arrogant te zijn) [de muze]
10 methoden om te zeggen of je positief bent – of arrogant [de ladders]
Laten we brullen! Precies hoe je jezelf kunt promoten zonder arrogant te klinken [NAPW]

(Oorspronkelijk afgebeeld bovenaan: Dark Clouds Dreinting, oorspronkelijk geüpload naar Flickr door Vincent Vandevelde. 2019 Picture Updates (Dark Cloud Over Field) via Stencil.)null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hoe goodwillHoe goodwill

delen Tweet Pin Reddit Zak Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid. Ah, goodwill. We weten wat je denkt – hoe je goodwill kunt winkelen, betreft thuiskomen met