17 Tribal Clip Arts & Borders – Instant Download

gratis 17 tribale clip arts & randen
Herinner je je vriendschapsarmbanden nog? Ik hoop dat je dat doet en ik hoop dat je van Aztec, Tribal, Standard Prints houdt omdat er een beperkte gratis set van 17 tribale clip arts & randen is die op je wacht om te downloaden, op Creativemarket. Dit is wat het pakket bevat: – 8 clipkunstsymbolen en 9 randpatroonborstels, waaronder 1 PERK -patroonstaal in een EPS -bestand, allemaal gelaagd en gegroepeerd. Bestand is compatibel met Illustrator CS2 EPS -versie; – 17 kleurrijke digitale clip arts, waaronder 1 Perk digitaal papier; – inclusief 8 png -bestanden van de symboolclipkunsten op een transparante achtergrond, ongeveer 5 ″ op het breedste punt, 300 dpi – er zijn ook 9 png -bestanden van de randclip arts op een transparante achtergrond, 12 ″ op het breedste punt, met met het breedste punt, met 300 dpi. – 1 PERK Craft Paper in PNG -formaat, 12 ″ x 12 ″, AT6 300 dpi.
Gebruik de bronnen alleen voor persoonlijk en klein commercieel gebruik. U kunt producten te koop maken zonder kredietscores alleen te geven door de uitgebreide licentie te kopen.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Shades of GrayShades of Gray

Rok: Mango (oud maar vergelijkbaar hier) | Sweater: Banana Republic (oud maar vergelijkbaar hier en hier) | Belt: Ralph Lauren (vergelijkbaar hier) | Schoenen: Ralph Lauren | Sieraden: (oud maar