Bewuste incompetentie

Deze foto is afgelopen vrijdag genomen door de extreem grote Leslie Dela Vega, van Ozy, voor dit artikel. Ze was super leuk om foto’s te maken, evenals ik hoop dat ik leuk was, ook al vind ik echt een hekel aan mijn foto genomen.

Ik ben blij dat ze deze foto maakte, ook al geloof ik niet dat het alles is dat vleiend, sinds nu kan ik je deze stijl van jurk laten zien waar ik aan heb gewerkt, slecht!

Dus evenals jaren, evenals jaren en jaren heb ik echt alleen kleine wijzigingen aan patronen bezig met patronen, waardoor er een rok uitkomt, waardoor zakken daar vakken. Maar de laatste tijd heb ik ernstig modding patronen, evenals het doen … slecht. Met andere woorden, ik ben in het stadium van “bewuste incompetentie” zoals hier vastgelegd.

De bovenstaande toga (in een net voldoende overblijfsel van Liberty Poplin) is het lijfje van de eenvoud 1577, met toegevoegde lengte (en helaas, toegevoegd singel, ook veel meer op dat in een minuut) evenals de rok van de eenvoud 5238, met Toegevoegd aan frontlash-zakken, evenals toegevoegde singel en voegde diepte van de voorste plooi, evenals een kleine modificatie aan de lengte van de achterste rok om rekening te houden met wat junk-in-the-stamkwesties.

Als je de waarheid kunt verwaarlozen die ik de naden van de naden trekte door mijn handen in mijn zakken zo te duwen, kun je zien dat deze jurk nog steeds een beetje uit is. Ik geloof niet dat ik groot ben aan de veranderingen die ik nog probeer, evenals het irriterend is. Ik begrijp dat het enige om het te doen is om het meer te doen, evenals meer methode, maar ook veel meer tutorials op het internet uitgecheckt, ik heb niet zoveel tijd, evenals ik moest Werk mijn garderobe een beetje bij op sinds sommige eerder genoemde singelproblemen.

[Kort opzij op de omtrekproblemen … Ik had wat rug / heuppijn, die me ertoe brachten om te beginnen met het opheffen van gewichten om te verbeteren wat ze zo vrolijk bellen, bellen mijn “kern”, die me op de een of andere manier altijd gelooft aftrekken bij hardlopen, wat aangeeft … singel. De rugpijn is voornamelijk verdwenen, hippe flexorpijn is voornamelijk verdwenen – als ik niet domme dingen doe – en ik kan nu ook squatten en deadlift 200 lbs, altijd leuk bij feesten … ik ben een groot beetje zwaarder. dan ik zou willen zijn. Al mijn extra vet lijkt in mijn maag te halen voor warmte en bescherming.]

En het is ongelooflijk moeilijk om aanwijzingen te ontdekken op precies hoe de lijfpatronen voor een grote taille te veranderen! Het is niet liever gewoon inches aan de naden, op de een of andere manier. Ik geloof dat er een methode moet zijn om ook aan het middenvoorkant toe te voegen en ook terug te zijn zonder ook met de buste darts, maar het is me ontworpen (en mijn grote bibliotheek van veranderingen Boeken). Mindful incompetentie, nogmaals! Elk individu heeft elk type hints, aanwijzingen, liefdevol geschapen diagrammen?

Na ongeveer een halve vele van deze full-teardown gemodificeerde patroon Mashups, geloof ik dat ik echt, echt in de tijd moet zetten, evenals moeite om een ​​sloper te maken. (En kleiner, begin opnieuw te rennen!) Ik geloof veel wat ik zou willen maken, zou gewoon veel gemakkelijker zijn als ik vanuit een sloper werkte, in plaats van sort-of-shopping-off a lijfje patroon ik leuk vind. Elk type richtlijnen voor de meest pijnloze slopercreatie, terwijl ik hier precies ben om praktische suggesties te vragen?

Ik zal proberen een paar veel meer foto’s te krijgen die dit weekend van een paar van de andere TearDown / Mashups hebben gemaakt – heb ik nu drie met een kraag gedaan (patroonaanbeveling die me op dit moment is ontworpen), evenals twee met de Lijfje van dit patroon (de no-collar-versie), die echt leuk is.

Zoals geassorteerd als ik ga met de niet-neer-juistheid van deze nieuwe mashup-jurken, is het een beetje interessant om weer nieuwe dingen te proberen. Ik hou van een uitdaging, zelfs als ik niet precies opstaan ​​om het tevreden te stellen …

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Hoe: een rok met drie panelen maken heeft Pockets Februari 18, 2007
de allereerste toga en de laatste dressmarch 12, 2008
Duro juniorjuly 14, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post