Nogmaals, met gevoel.

Ik hoor dat je zegt: “Is ze het niet moe van die jurk?” evenals ik antwoord, nee, nee dat ben ik niet. Kijk naar deze, wil je? Verwen me wanneer je nog een keer? Het materiaal is niet alles dat uitstekend – ik ben geen significante fan van handgeschilderde zijde, wat is wat dit is. (Geef me elke dag een mooie machine-gestempelde geometrische print, dat is genoeg Wabi-Sabi voldoende voor mij.) Nee, waar ik naar kijk, is de voorste band, die in één lijkt te worden gesneden! Nee, kijk het echt zorgvuldig en vertel het me waar de naden zijn. Het is hoogst waarschijnlijk aan ten minste één kant van de buik (omdat dat is waar de ritssluiting is) en misschien, misschien, misschien de achterkant van de nek. Maar dat is het echter. De vee van de nek maakt deel uit van de taille. Is dat niet geweldig? Evenals zo verspillend van stof, die hoogstwaarschijnlijk is waarom deze jurk, in verkoop, kost bijna $ 700 bij Net-A-Porter. Ach ja.

Ik vraag precies hoe je dat ontwerpt, vooral als het * niet * een naad aan de achterkant van de nek heeft. Ik wed dat je het moet drapen. Hmmmm. Ik heb het nooit geprobeerd om te draperen, maar nu zie ik evenals nog meer aanlokkelijk vergezichten van stitching Cablehardiness vooruit.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

de allereerste toga en de laatste dressmarch 12, 2008
Werk in uitvoering: Grijze ruches Jurkjune 2, 2008
Door de nummersapril 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post