Glamour Kills

Glamour Kills is een Amerikaans merk van Marc Capicotto. Verbluffend overal op prints die we behoorlijk draagbaar vinden. De stijl kan meestal worden opgepikt in een categorie luide irritante kleuren. hun eenvoudige logo -tees zijn ook niet slecht (kijk na vliegende varken).
Glamour Killswe houdt ook van glamourmoorden vanwege hun geweldige kwaliteit, 100% bepaalde glamourmoorden gebruikt Amerikaanse kleding. Dat alles gezegd hebben Maar zelfs als je dat niet bent, moeten er een van de twee T -shirts zijn die bij je passen.
Het begon echter allemaal met het kenmerkende vliegende varken van Glamour Kills. Mark legt uit: “Het eerste shirt werd genoemd:” Wanneer varkens vliegen. “Voor mij betekent die zin dat alles kan gebeuren, en dat is wat ik mijn leven en het bedrijf baseer. Ik wilde gewoon mijn kunst op shirts zetten, en het was een bonusaanbieding dat mensen ze kochten. ”
Glamour doodt kleding is waarschijnlijk een van de meest herkenbare merken in de muziekscene. Iedereen kent en houdt van die heldere kleuren en gewaagde ontwerpen. Hij haalt veel inspiratie uit alledaagse dingen, muziek en popcultuur in het algemeen fascineert hem.
glamourteesglamourtees

GlamourteEnglamourteEnglamourteEnglamourteEnglamour doodt wevens samen met draden van cultuur. Hun t-shirts, hoodies, badpakken en denim combineren een rock n ‘roll rand met een chique modernisme. Hun esthetiek is modieus, maar nog steeds ondergronds. Het is smakelijk, maar nog steeds edgy. Het is levendig, maar subtiel. Het is de toekomst van jeugdlevensstijlmerken; Het is glamourmoorden.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post