Color Crush: Marigold

Ruffled Crepe Dress: Solace London | Lederen tas: JW Anderson | Enkelriem sandalen: Sam Edelman | Rode lip: NARS (vuur hieronder)

Vandaag deel ik enkele niet-gepubliceerde foto’s van een project dat ik een paar weken geleden met Net-a-Porter heb behandeld. Omdat deze Solace London -japon in wezen zonneschijn is in jurkvorm, dacht ik dat het het ideale excuus zou zijn om een ​​van de belangrijkste kleurentrends voor de herfst te benadrukken – Marigold Yellow!

Om eerlijk te zijn, toen deze kleur overal begon te verschijnen, was ik ervan overtuigd dat er slechts ongeveer vier mensen op de planeet Aarde waren die zo’n gewaagde gouden schaduw zouden kunnen halen (en ik was er niet een van). Ik heb uiteindelijk echter de sprong genomen (letterlijk – ik heb in dit bericht in wezen in Charigold Yellow gebaad), en ik ben zo dankbaar dat ik dat heb gedaan. Het is verrassend vleiend op veel huidtinten, evenals een truc die ik heb gebruikt om de sterke goud in evenwicht te brengen, is om de kleur te combineren met een dieprode lip. Bovendien, zoals je in de line-up hieronder zult zien, ziet de kleur er geweldig uit tegen denim. Kijk maar eens hoe ze deze uitstekende jas hebben gestileerd met een rode lip en ideale blauwe jeans. Kloof.

Hieronder heb ik mijn geprefereerde goudsbloem gele stukjes voor het seizoen afgerond. Ik denk dat deze knaller geweldig zou zijn voor kantoor en precies hoe ideaal zijn deze loafers?! Laat me begrijpen welke je het leukst vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post