Amerikaans gemaakte tee-shirts-Take on Threads

Neem het op tegen threads, een in Californië gevestigd T-shirtbedrijf, biedt unieke T-shirts met originele kunstwerken geproduceerd door Amerikaanse kunstenaars, het combineren van ervaring, ondernemersgeest en enthousiasme om te bieden naar de buurt iets heel unieks. Brave draden T-shirts worden gedrukt op 100%biologisch katoen met behulp van milieuvriendelijke inkt. De T -stukken worden niet alleen gegroeid, naaien en bedrukt met behulp van Amerikaanse boeren, zowel makers als printers, maar het bedrijf herinvesteert ook een deel van de opbrengst terug in andere Amerikaanse kleine bedrijven. Take On Threads is verheugd om producten met beperkte run te hebben die in eigen land worden geproduceerd, evenals maandelijks, ze geven een nieuwe stijl van stijlen uit die de verbeelding van elk van hun ontwerpers heeft uitgedaagd.
Het team achter de dienst is gemaakt van drie personen: Cheri Larsh Arellano (oprichter van Conscious Creative), Mark Arellano (schrijver, regisseur en cinematograaf) en Jake Brereton (oprichter van Green Town Toys). Deze drie hebben net zoveel samengewerkt als je T-shirts brengt die je nergens anders zult ontdekken en, even belangrijk, T-shirts die Amerikaanse ondernemers ondersteunen en kunstenaars van kust tot kust. Neem het aan op threads herinvesteert 10% van alle opbrengsten in Amerikaanse ondernemers en kleine service-eigenaren via Kiva (een non-profit die micro-financiering levert aan nieuwe service-eigenaren). Dus zelfs als je geen tee krijgt, kun je nog steeds een Kiva -account maken en lid worden van hun leenteam om het verschil te maken. Als je deze link gebruikt, kunnen alle T -shirts fabrieksbezoekers hun allereerste donatie van $ 25 absoluut gratis maken! gewoon indicatie voor Kiva en u krijgt $ 25 om overal ter wereld in een kleine service -eigenaar te investeren. best netjes!
Hun meest actuele collectie, die werd beïnvloed door de stijl ‘liefde’, trok echt mijn aandacht. Eén stijl in het bijzonder, het hart van rozen, kwam van markeringstekeningen van rozen, vergelijkbaar met de oude Mayan Glyph. De stijl is evenals fundamenteel en effectief, waardoor het representatief is voor de stijl en van waar we samenwerken met het woord ‘liefde’.

Hart van Rosesheart of Roses
Ik begrijp wat sommigen van jullie misschien geloven – de kosten ($ 39) zijn hoog. Ik verklaar dat we zijn gebruikt voor veel betaalbare dingen en van hoge kwaliteit als vanzelfsprekend beschouwen. Amerikaanse producten kunnen veel duurder zijn, maar dit is meestal een gevolg van een verbintenis met hoge kwaliteitsvereisten, evenals bekwame, redelijk betaalde arbeid. Ja, dit punt moet worden onderstreept! Naast elke kijk op draden die T -shirts hebben gekregen, steunen boeren, makers en ontwerpers in de Verenigde Staten.
Brave threads verkopen ook spaties en gebruiken groothandelshoeveelheden van zowel grafische als lege T -stukken, dus als je erover denkt samen te werken met deze fijne mensen, voel je je gratis om contact met hen op te nemen! Voor klanten moet u begrijpen dat ze nu naar meer dan 30 landen over de hele wereld worden verzonden, dus inspecteer de site, selecteer uw T -shirts of een aantrekkelijke opslagtanktop en wordt uiteindelijk zelf een ondernemer.
Hier is de hele set T -shirts uit de collectie “Love” en zie veel meer op hun Facebook -pagina en Pinterest voor het huidige nieuws en inspirerende pinnen!

Liefde is een vreemde hartzoetheid OODESOCAN VAN LOVEHEART LOTUSLOVE LOTUSThe voorstel je hart de lovei’s een minnaarlove dapper

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post