Drabble # 16

Ik heb lang gewacht om gekocht te worden, weet je. Ik zag de gewone zwarte jurken als eerste en vervolgens de rode; Daarna de eenvoudige afdrukken en de smalle strepen. Binnenkort was ik de oudste jurk op het rek en mijn identificeren werd bekrast en krabbelde met Markdown na Markdown. Het kon me niet schelen. Ik was bereid om te wachten op iemand die me echt kon dragen. En toen ik haar zag, in haar cranberry-rode schoenen en olijfhoed, wist ik dat ze degene was. En ze wist dat ze mij ook heeft gewenst! Ze had niet eens de moeite om me op te proberen.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Je deed het! 17 december 2007
De geheime geschiedenis van jurken, pt. 1december 27, 2005
Geheime levens van jurken vol. 9december 4, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post