Wat te dragen om dit najaar te werken

Heb je je ooit afgevraagd welke kleur je tijdens het herfstseizoen moet dragen om te werken? Probeer deze monochromatische uitstraling in Bourgondië te vinden om dit najaar te vinden wat te dragen om dit najaar te werken. Perfect voor werk deze herfst en daarna. Soms zijn we in de verleiding om tijdens de herfst en winter weg te blijven van kleuren, maar dat zou niet het geval moeten zijn, omdat kleuren geweldig zijn voor die seizoenen. Bourgondië is een geweldige herfstkleur en een van mijn favorieten vanwege het warme gevoel dat het uitstraalt en verschillende manieren om te stylen. Je kunt Bourgondië dragen als een monochromatische look, zoals getoond op het bericht van vandaag of paar met zwart, beige (hier gezien hier) of smaragdgroen. Andere herfstwerkkleuren om dit seizoen te omarmen zijn mosterdgeel, jager groen, rood en roze.
De Fall Work-look van vandaag is een monochromatische bordeauxrode in een kokerrok en een trui van de nek. Beide stukken hebben verschillende texturen met iets verschillende bordeauxrode tonen. Doorgaan met een herfstgevoel, heb ik een diepe bordeauxe Mac matte lipcolor toegevoegd om de look en beige pompen aan te vullen voor een elegant gevoel.
Wat ik draag:
Ted Baker Blouse (hier of hier, vergelijkbaar hier/hier; veel meer hier) // rok (hier, vind dit hier, hier/hier, veel meer hier) // schoenen (hier/hier, budgetvriendelijk hier/hier ) // lippenstift (hier)
Koop mijn uiterlijk

<< >

JavaScript is momenteel uitgeschakeld in deze browser. Reactiveer het om deze inhoud te bekijken.

U kunt ook genieten:

Last minute ideeën voor Valentijnsdag …

De beste zomertoppen die je kunt dragen …

De beste tweedelige set nu om te dragen

Leuke lente -jurken om nu te krijgen

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post