Wat te dragen in Parijs om eruit te zien als een lokaal

Hallo! Dus je hebt je droomreis naar Parijs allemaal gepland en alle regelingen die worden behandeld, behalve één- wat te dragen in Parijs? Ja, het is gerechtvaardigd, gezien het feit dat we het weten, Parijs, de ‘haute couture’ heeft een stijl en mode vooruit die totaal anders is dan de Amerikaanse stijl die we gewend zijn. Hoewel het vanzelfsprekend is dat je zou willen opgaan en niet uit elkaar willen staan ​​als een toerist. Parijse vrouwen hebben een elegant stijlquotiënt maar scoren hoog op comfortabele en gedoe gratis kleding. Hun ongecompliceerde stijl maakt hen zo magnetisch, boeiend maar toch ontmoedigend. Laten we een kijkje nemen in kleding om te dragen in Parijs:
[Lees ook: wat te dragen in New York]

Bron: Standard.co.ukunderstanding Paris Street Style Fashion
Terwijl hij nadenkt over wat te dragen in Parijs, is het het beste om de mode -mindset van Parijs samen te vatten, wat verfijning, eenvoud en stijl is. De stad is chic, maar toch conservatief met die elegante voorsprong. Houd de mode -gevoel voor mode in Parijs in gedachten terwijl je winkelt en pak voor je droomreis, om alle kansen op uitgezonden te elimineren als toerist.
Bron: WomenFashionWeek.comopt voor neutrale kleuren
Ze hebben de voorliefde voor neutrale kleuren en volgen normaal gesproken “niet veel meer dan 3 kleuren” -regel. Dus tijdens het selecteren van kleding om in Parijs te dragen, kies je de onderdrukte techniek en dump je alle bloemen of iets helder en flitsend. Zwart is de keuze van een blinde man, omdat het, afgezien van elegant en veelzijdig, je ook een slank silhouet leent. Het is niet alleen de overheersende kleur van Parijs, maar het maakt het gemakkelijk voor u bij het Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt maken van de “slijtage” van elke reis magnaniem. Beiges, Browns, Purples, Creams zijn enkele andere kleuren waarvoor je kunt gaan. Een donkere en lichte combinatie zou ideaal zijn.
[Lees ook: Paris Fashion Week]

Bron: pinterest.comleave -vrijetijdskleding achter
Leisure draagt ​​als trainingsbroek, shorts, tennisschoenen, bijgesneden broek enz. Zijn enkele items die gewoon niet compatibel zijn met Parijs. In plaats daarvan zijn neutraal gekleurde jeans, broeken, rokken, blouses en tops met een aantal uitstekende vrouwelijke sneden en werken, basis- en verfijnde avondjurken, vesten, putjes, truien, blazers, jas, enz. Een uitstekende kleding in Parijs. Controleer het weer in Parijs tijdens uw reistijd, aangezien het inpakken voor Parijs sterk varieert volgens het seizoen daar. Hoi! Vergeet niet een jeans in te pakken voor jezelf. Morsten buiten de niche van tieners, het wordt snel een boosting van veel geliefd bij alle volwassenen.
[SC: Mediad]

Bron: stylep.comAncessories en sjaals zijn belangrijk voor het voltooien van uw stijlverklaring
Wat je gegarandeerd zal slaan over de straatstijl van Paris is het ontbreken van merklabels, kenmerkende enkele stukken of bepaalde designer -items. Generaal Parijzenaars houden van een geweldige pasvorm en kwaliteit om een ​​algehele uitstraling te krijgen van ongecompliceerde moderne, aantrekkelijke stijl die sexy is zonder over de top te gaan. Hun dressing impliceert het creëren van speciaal ensemble door het goed te mengen en matchen en te accentiëren met eindeloze facetten met sjaals, kettingen, oorbellen, riemen, tassen enz. Dit verlicht je in het inpakken van te veel kleding om in Parijs te dragen. Kies tops en broeken die kunnen worden gekoppeld aan andere kleding in uw koffer. Kies in plaats daarvan accessoires om uw basisoutfits te kruiden. En ja, vergeet geen sjaals die veel alomtegenwoordig zijn in Parijs. Je kunt jezelf ook verwennen met winkelen in Parijs, wat ook geweldige souvenirs kan zijn. Het observeren van Parijse vrouwen kan behoorlijk opleiden bij het leren van de talent van het samen trekken van outfits.
Bron: pinterest.comRelax met uw haar en make-up
Wat je misschien met genot maakt, is de fret waar je van zou worden vrijgesproken over je kapsel en make -up. Ondanks de stad die de mode-wegloper leidt, zijn Parijse vrouwen die-hard fans Racing Club de Avellaneda Thuisshirt van ‘Au-Natural’ look. Casual, ongestructureerde en gemakkelijke kapsels met minimale make -up definiëren een gemiddelde Parijse vrouw. Als ze ‘subtiel’ selecteren over ‘flitsende’, zijn ze allemaal voor het omarmen ACF Fiorentina Thuisshirt van de innerlijke schoonheid. Ja, je hoeft echt niet al die make-upset in te pakken. Alleen essentie zou voldoende zijn. Niet te vermelden, alle bonustijd die je tot je beschikking zou hebben om te verkennen en plezier te hebben in Parijs!

Bron: styleandthecity.comdump tennisschoenen voor comfortabele
Eindelijk zullen schoenen je hele verkleeding voltooien. Houd er rekening mee dat Parijs en wandelen synoniem zijn. Brighter Side is dat je plezier kunt maken in al die lekkere frisse gebakjes en wilderheden zonder je zorgen te maken over gewicht! Lopen zal ervoor zorgen dat u in vorm blijft. Kies schoenen die specifiek zijn gemaakt voor wandelen en veel stappenklimmen. Monumenten en navigeren met geplaveide gangen testen je schoenen tot het uiterste. Loafers, paar flats of laarzen met korte hakken zijn andere items die je kunt bedenken om in te pakken. Probeer echter geen nieuw paar in te pakken, maar degenen die het vuur van zwaar wandelen zijn gepasseerd. Voor een toerist is Parijs geen optimale stad om nieuw schoenen in te breken.
[Lees ook: hier is waar Turkije -mode om draait!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post