Het aanpakken van het shirtdress

Dit is, dames, is een hoe een shirtdress eruit ziet. Het is een echte echte jurk die de stilistische uitbreiding is van het standaard Oxford -shirt. Uh Huh. JEP. Ik ben er zeker van.

Onlangs ben ik visueel aangevallen door bepaalde stammen van de herenkledingtrend die probeert vrouwen overal te overtuigen waar het T -shirt van een kerel het T -shirt op magische wijze transformeert, het T -shirt in een “jurk” – vandaar het ongebreidelde misbruik van de term shirtdress van de laatste tijd.

Ongeacht of je een voorstander bent van deze trend in het weekend wanneer je helemaal wild en gek kunt worden en het T -shirt van een kerel aan kunt zetten en het raakt en het een jurk noem omdat je geweldig bent en je je kont kunt laten zien aan de Wereld als je dat wilt, zou ik sterk aanmoedigen tegen dit charmante Little Diy -project als ik naar kantoor ging. Ernstig. Ik smeek je.

Gelukkige vrijdag!

P.S. Houd dit weekend contact met de elegante kast door @TheClassyCubicle op Instagram te volgen, zodat u op de hoogte bent van al onze belachelijk, ontzettend, verbluffend, levendig zoete Instagram-foto’s.

Jurk: Ralph Lauren (vergelijkbaar hier of bekijk deze die anders is, maar geweldig); Schoenen: Ann Taylor; Ketting: Ralph Lauren; Ringen: Majorica, onbekend; Zilveren armband: onbekend; Pools: Essie (Silken Cord)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post