Soorten cricketkleding die cricketteams kunnen kopen bij groothandel makers

soorten cricketkleding die cricketteams kunnen kopen bij groothandel fabrikanten
17/04/2018, gepubliceerd door Alanic Global
Cricket gaat onlangs niet veel meer over de vleermuis en een bolspel, met spelers die pronken met hun hoogwaardige elegante houding van de methodecompetities tot de wedstrijden. Een sport die altijd met roem is geregeerd, is altijd vol met glitter en glamour, met verschillende modepatronen met sensationele variëteit aan cricketkleding elke dag. Met de modewereld die ons met onbeperkte kansen maakt, waarom blijft sport achterblijven? De superieure leveranciers van cricketkleding en makers maken niet alleen een grote verscheidenheid aan cricketkledij en truien, maar leveren ook kleermakersopties om de eisen van marketingkleding te verzadigen.

Nu gepersonaliseerde kledingstukken een buzz produceren in de advertentiewereld, kan niemand de waarheid verwerpen dat een cricket -team zijn voordelen kan banken om hun team te promoten en de sponsors te onderschrijven. We zullen u gedekt worden met de recente patronen in het genre van cricketkleding:

Selecteer op het type
Voordat u de bulkorder plaatst, is het cruciaal om te begrijpen wat het type cricketkleding zal zijn waarin u zult investeren. De recente patronen hebben alles, daarom kan het maken van een stuk een beetje lastig zijn. Hoewel truien absoluut belangrijk zijn, kies je het naleven van de stijlen, om je team er trendy uit te laten zien, zelfs tijdens de sessies van de webmethode

Mesh T -stukken – Deze T -stukken zijn extreem uitgerust met zweet en vatte -wicking -faciliteiten, waardoor lichaamsbeweging en veelzijdigheid gemakkelijk worden gemaakt. Het materiaal houdt één geweldig als vers overal zonder vast te houden aan het lichaam, dus passen samen T -stukken het beste werken voor de uitgebreide methodesessies.

Overhemden – Om naar de persconferenties of andere evenementen te gaan, laat uw team in volledige mouwen collared shirts glijden, die een evenwichtige houding aan de atletiek weergeven, met een stijlvolle voorsprong.

Shorts – Hoewel trackbroeken uitstekend werken voor de wedstrijden en toernooien, is het essentieel voor locatie bulk kopen voor comfortabele en lichtgewicht shorts die fungeren als de stapels van de garderobe voor alle methode -overeenkomsten.

Singlets – Vraagt ​​u zich precies af hoe u de korte broek kunt samenwerken? Kies gladde en slanke singlets met grote armgaten en sterke riemen voor zowel een comfortabel als praktisch gevoel.

Verleidelijke ontwerpen
Er was een tijd in de oude eeuwen, toen cricketkleding alleen witte kleding zoals T -stukken, trackpants en gebreide kleding aangeven. Met de constante ontwikkeling van de wereldwijde modescene breken de gevierde cricketkledingmakers echter de monotonie met boeiende en aantrekkelijke kleding voor de man in actie.

Dubbele kleur – in plaats van een puinhoop te produceren met veel kleuren en kleurtonen, is het veel beter om te blijven bij verfijnde duo -tonen met geschikte kleurblokkering. Het enige dat in gedachten moet worden gehouden, is het juiste contrast in kleur, waarbij het team van het team in reliëf, dat de geest van je team moet laten zien, om zijn reputatie op de hele wereld te ontwikkelen.

Sublimatie – Met een trend voor sublimatieprints die net recent in de modewereld plaatsvinden, probeer dan een paar in cricket jerseys. Ze kunnen worden versierd met ritzy-zesty prints, patronen en motieven, die zowel levendige vibes als een modieuze houding weerspiegelen. Van gestileerde logo -reliëf tot elk type gegarandeerde afdrukken, sublimatie kan geweldige oplossingen bieden.

Concepten – Probeer de sponsors te sussen, probeer een idee of slogan in te stellen, om ervoor te zorgen dat toeschouwers ze snel visueel kunnen accepteren. Of het nu gaat om citaten, berichten of fotografische representaties, een stijl of idee maakt dat de kleding er compleet uitziet.

Tags:
Fabrikanten van cricketkleding
Cricket kleding leveranciers
Groothandel cricket kleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post