Nou, ik veronderstelling dat het tijd is om dit op te lossen, dan

Ja, ik heb het NYT-artikel gezien over de “Demise of the Dress”. (Ik was echt verrast dat het verhaal de meest doorgestuurde lijst van de NYT niet heeft gemaakt, omdat zoveel mensen het naar mij stuurden!)

Het primaire punt van het artikel leek te zijn dat die in de modemarkt moe van jurken zijn, evenals het kijken naar het duwen van “de broek” voor de herfst. Ja, ook al is het artikel togels als “glamoureuze”, “makkelijk”, “afslanken”, “efficiënt”, “vleiend”, evenals “aantrekkelijk”, (om niet te vergeten het verplichte knik naar het patriarchaat met “jongens zoals [ze] “) hun tijd is op.

In feite werd Anne Towney, van Elle, vermeldde dat de “vervaldatum” voor de jurk “eind augustus is.”

Wat me geeft, wat, 124 dagen, min of meer? Is “pantaday.com” al genomen?

Nee, nee, nee, geen bezorgd – ik heb het zo ver gemaakt zonder de uitspraken van de mode-editors serieus te nemen, evenals ik geloof dat ik kan worstelen met een herfst waar “de full-pootged, geplooid Nou, zoals legioenen met een laag gewaagde getailleerde uitkomen in de Metropolitan Jungle “(als Ms. Slowey legde het).

Maar als je, net als ik, de afgelopen 31 augustus jurken gaat gebruiken, zijn er enkele strategieën om met deze moeilijke tijd van jurk te komen, ontbreken evenals rantsoenering. De meest voor de hand liggende werk is om te ontdekken om te naaien, om ervoor te zorgen dat het me gewoon maakt wat er in de winkels zit (afgezien van de materiaalwinkels). Als je niet gelooft dat je dat tegen het einde van augustus kunt zwaaien, zou je moeten beginnen met zoeken naar vintage. Wacht niet tot oktober wanneer het ontbreken het meest acuut zal zijn; Begin nu te bladeren – vooral als u een vreemde maat bent. Als u in juli voor fluweel koopt, heeft u geen vele steunende bieders, evenals u kunt de tragedie van het dragen van broek voor al uw vakantiefeesten af ​​te dragen.

Niet meer herinneren aan de neergang in accessoires Beschikbaarheid die ook gepaard gaat met een town-tekort, ook: panty’s kunnen in korte voorziening zijn, samen met slips van allerlei soorten en full-skirted jassen. Het is een beetje lastiger om te anticiperen op wat er zal optreden met schoenen, maar als je grotere laarzen wilt, zijn ze meestal moeilijker om te ontdekken in een sfeer waar jurken schaars zijn.

Met een aantal voorzichtige planning zou je in staat moeten zijn om te blijven dress-dragende activiteiten goed voorbij de vervaldatumvoorspelling door Ms. Slowey en haar ILK. En terwijl ze in de rij wachten op de kleermaker om dingen in te nemen die zowel worden genomen als uitverkopen en zowel opgenomen als in de steek (broek zijn notoir niet één-size-fits-all), kunt u zwaan in je gemakkelijke, mooi passende jurk. Weet je niet aan om je neus te duimen terwijl je passeert.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Broek bij Bootsnovember 16, 2007with 48 opmerkingen
Vragen aan Assumtionsjune 18, 2006
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hoe goodwillHoe goodwill

delen Tweet Pin Reddit Zak Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid. Ah, goodwill. We weten wat je denkt – hoe je goodwill kunt winkelen, betreft thuiskomen met