Ja, ik weet ook

Ik weet niet zeker waarom deze jurk mij belt. Ik kocht het patroon op een gril op een dorpsverkoop een paar weken geleden, en het drijft sindsdien in de achterkant van mijn hoofd. Ik ben niet echt een duiktje van de hals, en deze rok maakt zelfs deze ectomorfe illustratie vrouwen eruit als toiletpapiercozies, dus ik vind zijn constante aanwezigheid in mijn hoofd verontrustend en een beetje irriterend.

Het is misschien tijd voor een schakelaar, en dat zou uitleggen waarom deze jurk me pingt. Weet je hoe je weet, op een dag, gewoon uit iets ondeveers in de lucht, die zomer voorbij is? En hoe het elk jaar anders is, en niet heel nauw verbonden met de kalender? Dat is ook hoe het met stijlen is. Ineens was de zeer jurk waar je van hield, dat je niet typisch genoeg kon dragen, dat was op de een of andere manier de ideale vorm en lijn – er is fout uit. De zomer is voorbij.

Dus. De korte versie, in grijze challis met rode banding. Of crème challis gestreept met chocoladebruin. Met de halslijn, um, aangepast een beetje naar boven (om de behoefte aan dubbelzijdige tape) te dempen en mogelijk versmalt de rok. Whaddaya denkt?

Ook vertelt Blogger me dat dit de 100e jurk per dag is! bedankt voor het lezen!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Vage vragen, beantwoord vaguelyjuly 1, 2008
Documentaire ProofAPril 9, 2007
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post