Wekelijkse nieuwsupdate

Vind je deze berichten leuk? Vul bij ons op Twitter of Facebook – dit is de bewerkte versie van wat we lezen! (We tweeten ook als we horen over een geweldige verkoop met onze Twitter -feed van Corporettedeals.) U kunt ook bij ons voldoen op Pinterest en Instagram, of door onze RSS -feed.
De Wall Street Journal denkt na over de vraag: “Herenoverhemden: één knop ongedaan gemaakt of twee?”
Joanne Lipman schrijft in de Wall Street Journal om managers te begeleiden over het beheren van vrouwen (en het stuk heeft Athletic Bilbao Thuisshirt zeker wat debat opgeleverd, omdat het CF Monterrey Thuisshirt tot nu toe meer dan 300 reacties heeft). Evenzo in de WSJ, in zijn blog op het werk: bekijk wat er Deens Voetbalelftal Thuisshirt gebeurt als zowel man als vrouwen samenwerken aan teams versus in groepen met één geslacht.
Boven de wetgeving noemt de “12 ongelooflijke wetgevingblogs van 2014.” (Ook vertelt ATL ons dat een van de jongens van Blind Melon nu in Biglaw werkt …)
Inc. praat met de stagiairs van Columbia Company Institution die de video -parodie ‘Bitch in Business’ creëerden, heeft de rondes gemaakt.
Te midden van privilege biedt u begeleiding over het geven van cadeau op vakantiekantoor.
Forbes heeft een lijst van 10 vluchtterminalrestaurants die echt geweldig eten hebben.
Voor stadsbewoners: de NY -publicatie is voor ons en onze truc schuldige naadloze verslaving.
Hier is je lach van de week: Sunny Skyz deelt enkele verschillende kerstkaarten.

Onlangs op corporettemoms …

We spraken over het ontdekken van hoge kwaliteitstijd met onze kinderen als werkende moeders.
Kat deelde enkele keuzes voor zowel moeders als niet-moms.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. Zeg je bedankt! Ook: ben je een moeder of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post