Misschien zondag – een levendige streetwear -collectie

We vereisen allemaal iets om de stemming ter sprake te brengen als we onder het weer zijn. Gelukkig voor jou, heb ik Jason Guo ontdekt, evenals zijn kleurrijke streetwear -collectie “misschien zondag”.
Oorspronkelijk afkomstig uit Ottawa, het leuke duo, Guo en zijn zakenpartner Makenzie Thompson, integreren hun kunst en stijl achtergrond om een ​​opvallende streetwear -lijn te maken met levendige grafische prints. Prints die lekkere gummyberen functioneren, blauwe luchten met idyllische witte gezwollen wolken of sappige citroenen. Ik ontdek deze collectie perfect voor een zondagse leuke dagviering: levendige kleuren, een positieve sfeer en afbeeldingen met een draai.
Hoewel ze zelf de allereerste stukken kunnen maken, hebben ze onlangs een succesvolle Kickstarter -campagne beëindigd die hen hielp meer dan 12.000 $ op te halen. Nu maken ze alleen T-shirts, sjaals en snapcaps, maar met het geld dat ze hebben ingezameld, zullen ze hun streetwear-collectie verbreden met nieuwe producten zoals crop tops, broek en sokken.
Voor die mooie Sunday Fun Day -viering kun je de misschien zondag hier ontdekken.
Misschien zondag – een levendige streetwear -collectie
Als Michelangelo T-shirts zou gebruiken, zou hij dit ook dragen.
Wanneer het leven je citroenen biedt, ben je zo dankbaar dat je een T -shirts maakt om te vieren.
Elke nacht zullen gummy beren op je wachten in de winkel en gummy tranen vergieten.

Als je uit een club stapt, kun je een volle sensorische ervaring hebben.
Zet dit op en meng in de supermarkt!

Je kunt eigenlijk de liefste persoon in de kamer zijn. Jongens, meisjes, honden, bijen zullen allemaal aan je worden aangepast.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post