De achtbaan van de hertogin van Emoties die “Hold NOG STILL”

HELLO als het gelukkige weekend voor iedereen. We zijn terug met een snelle publiceren voldoen aan het project van de hertogin, ‘houd stil, een portret van onze natie in 2020.’

De inspanningen werd gedaan in Tandem met de National Portrait Gallery, een van de patronages van Kate. Mensen in het Verenigd Koninkrijk werden gevraagd om foto’s die “de Geest, Hoop, Angsts & Gevoelens van het Verenigd Koninkrijk, te veroveren, terwijl we doorgaan met het aanbieden van de Coronavirus-uitbraak.”

Het blijkt dat er meer dan 31.500 afbeeldingen werden ingediend, een razend succes, zou ik zeggen. Nu heeft een panel van juryleden de laatste 100 foto’s geselecteerd die deel uitmaken van een speciale online tentoonstelling. Hieronder, de hertogin en de andere vier rechters.

Hierboven zie je (met de klok mee van links): Nicholas Cullinan, directeur van de National Portrait Gallery; de hertogin van Cambridge; Ruth May, Chief Nursing Policeman voor Engeland; Lemn Sissay MBE, schrijver en dichter; evenals Maryam Wahid, fotograaf.

U kunt in gedachten houden dat de ITV-interview Kate in mei heeft gedaan om het project te lanceren.

De hertogin verscheen op het netwerk van deze ochtend show om het streven te starten.

In juni werd een video uitgebracht van de hertogin die Britten aanmoedigt om inzendingen in het Hold NOGS Community Picture Project in te dienen.

De hertogin heeft opmerkingen over sommige van de aan de onderneming ingediende foto’s. Hier zie je er een onderaan deze publicatie op Instagram van Esmeandflo.

Het paneel “beoordeelde de beelden op de emoties en ervaringen die ze overbrengen in plaats van op hun fotografische hoge kwaliteit of technische expertise,” evenals de 100 geselecteerde voor de tentoonstelling “weerspiegelen veerkracht evenals moedig, humor en verdriet, Creativiteit en vriendelijkheid, evenals menselijke tragedie en hoop. ”

De online tentoonstelling start maandag 14 september, evenals later in het jaar, sommige van de foto’s worden zowel in steden in het Verenigd Koninkrijk getoond in steden. Kate was duidelijk blij met het antwoord op het project. Hieronder volgde een offerte uit de hertogin in een Kensington Palace News Release.

Ik ben zo overweldigd door het antwoord van het publiek om stil te houden, de hoge kwaliteit van de afbeeldingen is buitengewoon, evenals de poignancy en de verhalen achter de beelden zijn eveneens als verhuizen. Dus wilde ik een belangrijke zeggenschap geven aan iedereen die zowel is ingevoerd als deel. evenals een enorme mate dankzij jou aan mijn collega-rechters. Ik waardeer enorm de tijd en toewijding waarmee ze naar het project hebben getoond.

Foto’s zijn ingediend in drie categorieën: helpers evenals helden, uw nieuwe normaal, evenals daden van vriendelijkheid. De Canberra Times deelt enkele reacties van de juryleden op hun ervaring op zoek naar de foto’s:

“Ik vond het geweldig, deels omdat het me een beetje een pauze geeft van Covid-19 werk dat we in de NHS doen, waar onze NHS en onze Frontline-personeel een ongelooflijke baan hebben gedaan,” MO! zei.

Ze voegde eraan toe: “Ik ontdekte het soms moeilijk als hysterisch grappig. Toen ik met hen ging, had ik ook een geweldige oude giechel. ”

Kate kwam overeen en zei: “Het is waar, het is net een belangrijke achtbaan, is het niet, van emoties?

“Ik denk dat dat is wat iedereen heeft meegemaakt, een weerspiegeling van waar iedereen op dit moment bij is.”

Ze zei dat de afbeeldingen toonden “hoe anders, evenals diverse ieders ervaring van Covid-19 is”, het toevoegen: “Niemand is hetzelfde, ieders is uniek.

“Het is geweldig geweest, het zal zo moeilijk zijn om dit te bewerken.”

De hertogin koos drie van de finalisten die voor de tentoonstelling worden gedeeld. De spiegelrapporten Deze allereerste foto werd “ingediend door Hassan Akkad, die zich aanmeldde om te werken als schoner in een CoviT-19-afdeling in zijn regionale ziekenhuis in Noord-Londen. Met het vastleggen van zijn associate als Ward Host Gimba, schreef hij: “Binnen enkele dagen, Gimba, onze Ward-gastheer, noemde me ‘mijn zoon’.”

Meer over de afbeelding uit het dagelijkse spiegelartikel:

“Op de dag dat de foto werd genomen, had Gimba het vreselijke nieuws van Nigeria ontvangen dat haar moeder ziek was geworden en naar het ziekenhuis was gehaast.

“Gimba huilde de hele dag en was diepvallend dat ze niet kon vliegen om haar moeder te zien en zorgt voor haar sinds de reisbeperkingen tijdens de pandemie.

“Ze weigerde een soort time-off te nemen, zei: ‘Ik moet mijn patiënten voeren’.

Een ander van de finalisten wordt ‘gebeden voor onze gemeenschap’ genoemd en toont ook eerbied Tim Hayward met foto’s van parochianen in de banken in zijn kerk in Bunbury, Cheshire. De eerwaarde hoopte dat de foto’s de buurt zouden garanderen dat ze net zo goed als hun geliefden waren, waren extreem veel te onthouden in gedachten en gebogenRs.

Het derde foto De geselecteerde hertogin wordt ‘We zijn echt geluk genoemd om een ​​tuin’ te hebben ‘en werd door Robert Coyle ingediend en zijn andere helft als hun zoon toont.

Meer van de verklaring van de heer Coyle van de foto komt via het spiegelstuk.

“Eén vrijdag, terwijl ik klaar was met e-mailen op de keuken op de keuken, had mijn andere helft een stoel genomen, evenals een drankje buiten om te genieten van de avondzon.

“We deden ons best, zoals de rest van het land, met werk, kinderopvang en nieuws van alledaagse dodentolten.

“Onze zoon had zich genomen om zichzelf op de planten te verlichten, veel naar onze voorlopige amusement en vervolgens lichte frustratie.”

Ik begrijp veel een ouder die kan associëren met de inzending van de heer Coyle!

In termen van wat Kate droeg voor het gesprek met haar mede-rechters, heb ik extreem weinig te bieden. Ik geloofde eerst dat de Olive Eco-Friendly Print was dat het doet denken aan de Altuzarra-jurk die is gedragen voor een instelling in september 2016.

Maar ik had het fout. De jurk komt uit de life-collectie van Zara, gemaakt “met behulp van innovatie en grondstoffen die ons helpen om het milieueffect van onze producten te verminderen.”

De gedrukte jurk (oorspronkelijk € 39,95, het meest recentelijk verkocht voor € 12,99, ongeveer $ 15 bij de wisselkoersen van vandaag) is 100% viscose (ten minste 50% is van een duurzame bron) in een midi-lengte met kanten verfraaiing bij de vee- nek, een elastische tailleband, evenals verzamelde, ruched mouwen.

De jurk lijkt te worden uitverkocht bij alle online Zara-sites die ik heb gecontroleerd. Veel dank aan Middleton Maven voor de ID, samen met Anna op Instagram die heeft geholpen de precieze stijl te vinden. Anna kent de toga goed, ze is eigenaar! (Je kunt haar hier zien publiceren.)

Zonder een veel betere foto ben ik ongemakkelijk te zeggen welk paar oorbellen de hertogin draagt.

Updates 30 augustus: Vandaag heeft Kensington Palace een korte video uitgebracht van de hertogin die met de rechters chatten.

Kijkend naar de video kunnen we zien welke oorbellen de hertogin droeg.

Ze had op haar gedraaide cirkel afname oorbellen ($ 8) door Britse retailer accessorize, hieronder weergegeven als gedragen op een meer gelegenheid.

In het praten over de gown-ID hierboven, noemde ik Anna op Instagram; Hier is een foto van Anna in de jurk.

Sommigen van jullie begrijpen dat ik voldeden aan auteur en stijlconsultant Alicia Healey, ook bekend als de meid van de dame. Alicia bezit ook de toga, evenals gedeelde foto’s op Twitter en Instagram.

Alicia zegt dat dit een van haar favoriete lockdown-jurken is.

Nog een royally verbonden goede vriend die de jurk bezit – schrijver Kristin Continue of Royal Central. Je ziet haar het dragen op deze foto met haar nieuwe roman. +++++++++++++++++++++++++

In ander nieuws meldt de zon het huishouden van Cambridge op Balmoral met HM evenals Prins Philip.

De koningin hield een sociaal gelijkwaardige huishoudelijke reünie met William, Kate evenals hun drie kinderen op zaterdag, de zon op zondag kan onthullen.

Het was de allereerste keer dat ze ze allemaal samen had gezien sinds vóór lockdown begon in maart.

Bronnen zeiden dat Hare Majesteit wat tijd doorbracht met Great-Grandkinderen George, Seven, Charlotte, Five, evenals Louis, twee, buiten op het landgoed van 50.000 hectare.

We zullen je volgende week zien!

Linkage:

De Hold Still Story van het dagboek is hier; Een artikel van de onthulling over de baan is hier; Het stuk van het dagelijks mail is hier;

Simon Perry’s People-artikel is hier; Een Hello-verhaal is hier

Het verhaal van de zon over Balmoral is hier

1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post